..uglavnom - vrlo široki pojam. Jednome trash - drugome ozbiljna stvar. Zato i ovdje ima topica koji su - diskutabilni. Evo, ja sam baš sad obrisao topic o Usheru (sorry modovi, ali da ga jebeš - bezveze topic od prvog posta postavljen). Uglavnom, više - manje, cijeli se trash nekako gleda kroz kraj sedamdesetih i cijele osamdeste koje su stvarno bile specifične po svom...

izričaju - u svakom pogledu. Danas je ta granica gotovo pa izbrisana. Više ne znaš što je trash, što retro a što moda (da ne kažem - pomodarstvo)? Je li Lollobriđida trash? Ako sagledamo sve skupa (oblačenje, ne znaju pjevati niti svirati) - onda svakako jest. No - pitanje je - da li je to "svjesni trash", tj. privlačenje pozornosti (uglavnom - čisti PR kroz trash. U tu kategoriju možete svrstati i Željka Malnara) ili "nesvjesni trash" (one, tj. ona zaista misli da to kaj radi je dobro). Sandra Dabo...Sandra Dabo je osoba malo trknuta u glavu (ili je turbo genijalka) koja je po meni - čista nepatvorena verzija trasha u Hrvatskoj, i to po svemu; i svojim ponašanjem, i stylingom i nastupima - svime.
No, ponavljam - trash (osim nekih općih mjesta) je jedna čisto subjektivna procjena svakog ponaosob...