Pogledaj jedan post
Old 22.03.2009., 10:21   #14
Quote:
Decko25 kaže: Pogledaj post
meni kočnice izdrže recimo 300 km, maksimalno, a onda počnu nenormalno zvučat, ...kao da nema pakni...a kad ga saltam na oko 5000 okretaja, iz 1. u 2. auto zakrci kao da nisam stisnu kuplung. PFrncuske moj slucaj ne zanima, 2 puta su me preusmjerili u PHrvatske, ...a ni njih ne zanima, ne žele popravljat auto i gotovo.
Da, nije to auto za takvu vožnju. stare kante moš kurit iz 1. u 2 brzinu na koliko ti god srce želi i neće se ovo desit nikad ako se auto održava kak spada i ak se to ne radi na hladno. Kolega otvorio svoj 13 godina stari motor sa 400tkm zbog repariranja turbine i provjere ostalih stvari jer ga misli duže zadržat. Kaže pa kak se to nekad radilo, neki najvažniji dijelovi ne pokazuju uopće znakove istrošenosti preko neke minimalne tolerancije, tj. kao da je rađeno od granita, hehe. Takvi auti se smiju vozit kak oćeš, no ovi novi pežojki su jako osjetljivi i mora se izuzetno pazit u vožnji ako se želi trajnost.
I da si vozio streetrace, pa šta, vozio sam i ja 100 puta tako nešto sa raznim autima i nikad nisam skurio ni jedan dio u motoru zbog toga a kamoli ne mjenjač. nemoj da ti podvale te glupe izgovore, dogovori se s njima nek ti to sve riješe u servisu i onda prodaj auto, ako ne riješe reci da ćeš ih reklamirat i to je to.
johny5 is offline