Quote:
BGladNYC kaže:
Mislim da se ne radi o duljini necega, jer duljinu ne primjetis ako je zabavno i zanimljivo.
|
Naravno.
Quote:
Samo kazem (a dogadja se i u Briljantinu) da u nekom momentu glumci pocinju dodavat svoje i publika se gubi.
|
Latice?
Quote:
I bottom line, to nije dio mjuzikla. Covjek mora vidjet istu predstavu bila to prva ili 300 izvedba. Znam da mi tu na to nismo navikli jer nema publike za tolko puta (a kazaliste nije bas do sada radjalo neke super hard-core fanove), ali u krajnjoj liniji, to nije u pravima koja su producenti kupili. A uz to, kak je mala sredina i svi sve znaju (ili misle da znaju i moraju znati), onda je to kod nas fora kad vidis da je netko nesto fulao, ili sta ja znam...
|
Heh, da. Kod nas je kultura rada općenito nikakva, ja sam odavno odustala od nade da će to kod nas ikad (ili barem u skorije vrijeme) izgledati onako kako to zaista i treba izgledati. Pa kod nas odem u kazalište jer mi je drago vidjeti ekipu na pozornici da se zabavlja ili pak jer mi treba mjesečna doza Danijelinog pjevanja

, a onda odem van kad se poželim "pravih" stvari.
Quote:
Sto se slapsticka u GREASE i TFM tice, tu si skroz u krivu i nemoj nikad takve zanrove rezirati. Hehehehe. Sad se mozemo prepucavat na tu temu do besvjesti, ali iako ne znam tko si, mislim da imam malo vise iskustva pa na temelju toga ostajem kod onoga sto sam rekao. Jednog Jekyll/Hydea sigurno ne bih igrao kao Rogera. Ali Ethana u TFM bih slicno.
|
Bez brige, nisam ni mislila takvo što ikad režirati. Ja volim biti sa svoje strane pozornice/scene i uživati u gotovom proizvodu.

I naravno da jednog Jekylla/Hydea ne bi igrao kao Rogera, o tome uopće nema govora. Govorim samo o
značenju riječi slapstick i da Grease/TFM po meni ne spadaju u tu kategoriju.

(iako pretpostavljam da bi Roger najbliže odgovarao tom pojmu)
Quote:
Aj sad ti ak ti se da. Meni se ne da
|
Mogu linkati ljudima Rebeccu da im dokažem koliko je to savršeno?
Rebecca musical compilation