Pogledaj jedan post
Old 19.06.2009., 14:55   #2045
Quote:
Darcuese kaže: Pogledaj post
Mislim pajdo, zaista te ne kužim. Reci mi da li se želiš smackat ili nešto naučiti? Kao admin, trebao bi ovo drugo jer ti prvo baš ne ide.

@Tika.....vidjet ćemo šta će biti. Nije ekipi iz dice/Atuka bio neki gušt biti u bobu posljednjih godina, ali nismo htjeli napustiti alliance kao neki papci

@ax....jednu stvar ne kuzim. Zar ti mislis da ekipa (endevai tudum i drugi) koji su ti pokusavali nešto objasniti ima i godinu dana pokusavaju zajebavati i lagati? Pa nije ovo CAOD da se pametuje sa glupostima nego da se pokusa domacoj ekipi olaksati igra i dati tocnije informacije. Ili ti vjerujes vise nekoj retard sekti kao goons (nevezano za eve)
Sad ćeš još reć da je DICE jedini dobar corp iz starog BOBa
Prepotentnost thy name is DICE (doduše najbolje smackate to se mora priznat).

Endeva je probao objasnit da je tri najbolji. Ja se sa time ne slažem baš. Prvo je bilo vidi nas faca. Pa su popušili sa godsima i tri se raspo već bog zna koliko puta. Sada su sa trijem isto. Pa je bilo vidi držimo deklein. Pa je sada ma ko jebe svemir mi smo face što držimo par R64 drpljenih od MH. Šta će bit kad i to izgube? Meh mi smo face jer nam ne možete oduzet stanice?

Jedina normalna diskusija je bila o mom basilisk fitu i tu su tvrdili da je MWD jedino točno. A kad te POS puca glavna stvar koja ti treba je divlje velik signature. Ajde ti reci da li je kod POS pucanja na basilisku bolje imat AB ili MWD i obrazloži.

PS: Ako očekuješ da ćeš nekom solit pamet a taj ti lizat dube jer si ti samoproglašena elita onda si predugo u BOBu sa petovima kojima jezik smrdi i to dobro.
AxMi-24 is offline  
Odgovori s citatom