Pogledaj jedan post
Old 04.07.2009., 23:18   #2
Dojmovi nakon seminara kod Zdenka Domančića,,,,
Pozdrav svima koji su nedavno pratili moje pripreme za odlazak na seminar i koji čekaju da s njima podijelim dojmove. Bilo je vrrrloooo poučno, jeeeednostavno i korisno. Otišla sam tamo prvenstveno radi bolesnog tate i to je to. No, nakon dolaska kući 22.6. nisam se stigla javiti jer ne prestajem raditi terapije,red prakse, red proučavanja teorije, red spoznaja i povezivanje, i tako iz dana u dan. Sve što sam pokušala iscjeliti sam uspjela pomaknuti iz mrtve točke, negdje skroz, a negdje 80%..... stres, nesanica, problemi s crijevima, artroza zglobova, išijas, želudac, artroza kuka,alergije, depresija....i tako ostajemo otvorenih usta i ja i pacijenti.....Samopouzdanje raste, pozitivni ego raste.....pomažem drugima.....ostvarenje sna....
Moja preporuka: otići na seminar i ne žaliti ni lipe. Metoda efikasna, bez puno filozofiranja, jednostavna......samo puno raditi i to je to.
Inače tata je ustao iz kreveta, dobro se osjeća, dobro jede, pozitivno misli ( a bilo mu je toliko loše od kemoterapija da je natjerao mamu da kupi grobnicu i opraštao se od nas - kronična leukemija, termalna faza). Prije seminara sam ga vodila na terapije kod Branka iz Središća i puno je i on pomogao.
Pitajte što vas još zanima, toliko sam u poslu da više ne mogu procijeniti što bi zanimalo nekog tko se time ne bavi.
tractortom is offline  
Odgovori s citatom