Pogledaj jedan post
Old 28.09.2009., 17:23   #35
Evo samo da se javim, čula sam da me netko traži

Šta se čine carine poslala sam mail ovima kod kojih sam naručila i vama ga prenosim u cjelosti

Cijena caja je 35 Eura i cijena postarine 8 Eura, ukupno 43 Eura.Toliko smo mi i trazili od vas da placate. Do sada smo klijentima iz Hrvatske htijeli na taj nacin ( caj odvojeno od kutije) pomoc, da izbjegnu placanju carine, i to tako, da smo drugi paket poslali na nase troskove.
Postarina za posiljku putem preuzeca kosta 8.67 Eura ( mi smo je racunali 8 Eura), za drugi paket-prazna kutija, koju smo slali normalnom postom cijena je 1.5 Eura (nismo racunali) i pakiranje 0.50 Eura (nismo racunali).
Jako nam je zao, da ste morala platiti carinu. Mi smo se trudili, da do toga ne dodze, ali svake toliko se to dogodilo. Zao nam je.
Od sutra dalje, pocne radit nas agent direktno iz Hrvatske, pa tih problema nece biti vise.

Ako trebate jos neko objasnjenje, javite nam

PAIYOUJI TEAM

Evo znači zna se desit da nekome carine nekome ne. Sada su i u Hrvatskoj pa možete naručivat bez carine.

Šta se tiče rezultata ovako stoje stvari
Vagat ću se jednom tjednom jer mi ovako nema smisla, pa ću vam pisat podatke.
Ovo šta su neke cure pričale o žeđi počelo mi se dešavat tek nakon 5 dana konzumiranja čaja i stvarno niste gladni možete bez problema izdržat pol dana bez hrane, ali ne radite to. Ja sam počela jest jako malo ali svakih 2 sata.

Nadam se da vas nisam gnjavila ako ima ko pitanja slobodno pitajte.
pozz
JANI is offline  
Odgovori s citatom