Pogledaj jedan post
Old 04.11.2009., 11:19   #23
Quote:
VBlade kaže: Pogledaj post
Zasto su Kinezi poslali ovu poruku bas nama, srednjeeuropskoj ex-komunistickoj zemlji u razvoju koja se pokusava integrirati u EU? Zasto nama, a ne sami sebi, svojoj vlastitoj vladi kako bi ona nesto poduzela? Zasto se nadaju da cemo im mi pomoci u uspostavi hegemonije, kad smo mi toliko radili na tome da srusimo komunizam (i ne samo mi). Demistificirajte mi ovo i vasa teorija ce imati nekog smisla.

1.Nekažem da su poslali nama samo je slučajnost što sam ja to otkrio , mi smo ti koji ih moramo spriječiti

2.Poruku su poslali preko udžbenika u Hrvatskoj baš zato da nebi bilo sumljivo , što misliš da se radi o knjizi u Kini , misliš da Amerikanci nebi nešto poduzeli.

3.Na pitanje zašto baš u Hrvatskoj već sam odgovorio , ali ću ponoviti Hrvatska je u biti prikrivena Kineska kolonija jer sve više Kineza ima u Hrvatskoj ,o tome kako je naša politika isforsirala da se ovako nešto desi nemoram niti govoriti(neznam jesu li to napravili svojevoljno ili pod pritiskom Kine) , a činjenica da smo bili komunistička zemlja znači da tu još ima komunističkih pristaša , i uvjeren sam da s našim ulaskom u EU preko nas samih otvaramo vrata Europe Kinezima .
qsdf is offline  
Odgovori s citatom