Pogledaj jedan post
Old 12.11.2009., 12:55   #16
Dalkem ovako priča dalje ide....

ja sam si zamislio da ču otić u svetog ivu i jigrat si fallout cijeli život(i napokon ga stić proc) i pucat se s normabelima tamo i baš bi mi bilo lijepo i supermraknajkulonoe, e ,al deš sudbinu, uzeo zakon leptop, uzejo mi drogu(da če mi on davat kolko mi treba, da on zna bolje kolko meni treba)

Aj, sad šta ću, idem na hodnik vidjet svijeta, onaj lik smrdi i neče pričat previše, onaj mali samo priča o jebenom delorijanu auto(nabijem ga na kurac, da je tak dobar nebi samo 9000 komada napravili), PTSP-ovac plače za Jadrankom,(da vidiš kak ona plače za tobom, konju, gle ju sirotica si morala kupit kaput od nerca da upije sve te suze), dedica je ok, al je u igri i nesmije izac iz uloge...

U glavnom imate jednu kategoriju likova koje ja zovem samohodne bipedalne tvornice govana obmotane lancima bjelančevina iliti skračeno S.B.T.G.O.L.B.-ovi, e to su likovi koji idu gore-dole po jebenom hodniku cijeli jebeni usrani dan, neki su spremni za konverzaciju,neki ne, primarni objekt požude im je cigareta, to su likovi koji su več nekoliko mjeseci na zatvorenom i koje nitko ne posječuje, za koje je svijet zaboravio(samo o njima bi se dala napisat knjiga, tolko tuge)...

Da bi se došlo od sobe do TV sobe mora se proč teritorij sbtgolbova, to vam je ko ona igrica frogger di žabica mora preč cestu, a auti jure 200 na sat...

Izađem van ,krenem prema tv sobi, napravim 2 koraka ,povlači me netko za rukav.. "Dobar dan, ja sam Miro, jel imate možda cigaretu jednu?" - kaže nevino ličeko, velike okece trepču , reko super, budem covjeku dal cigaretu,pa cemo malo propričat se ,možda se skompamo...

E sad ja nisam točno siguran šta se dešavalo narednih 5 minuta , al to je ovak bilo otprilike, neznam jeste li gledali kad one filmove sa zombijima, ono ima ih brdo i zuje okolo i sad neka plavuša se skriva od njih u nekoj rupi i vidi npr. odrezanu ruku tam i zavrišti(uvjek si pomisliš, joj jebemti glupo žensko, daj šuti, sad če te pojest ,a imaš dobre sise i ljepu guzu,šteta te je) i sam se sve glave polako okreču prema njoj i počnu se derat :"Brainzzzz." Siročeki, tanko će srat, nema mozga ni za namazat na kruh...

E tak sam ja plavuša gurnula ruku u đep od šlafruka, izvadio neotvorenu kutiju plavog Waltera(s plavom markicom,bdw budi rečeno,tamo je in duhan motat il šverc cigarete, ovak normalne cigarete su rijetkost), i sam su se glave počele okretat polako, majke ti, iz soba su počeli izlazit, ko da su namirišali...
U glavnom imao sam 20 cigareta u kutiji, imao...jednom...mislim tak ih pakiraju, kad otvoriš kutiju, teoretski bi ih trebalo bit tamo dvadeset,bar tak piše na kutiji...
Onaj Miro je nesto, osto sam sam nasred hodnika s praznom kutijom cigareta u rukama, osječo sam se tak prljavo, jadno,iskorišteno ko neka cura dan poslje redaljke iza diska...

Reko sranje i zaletim se u sobu za pušenje di ih se skupilo otprilike dvadesetak(taman tolko kolko sam imao cigareta)...dodjem do prvog:"Dobar dan, ja sam Mario, jel imate možda cigaretu jednu?" kaže moje nevino ličeko, velike okece trepču .. "Pa ti si mi dao maloprije."- kaže prvi muflon...
dodjem do drugog, ziher sam da ga nisam prije nikad vidio:
:"Dobar dan, ja sam Mario, jel imate možda cigaretu jednu?" kaže moje nevino ličeko, velike okece trepču .... "Sorry, imam još samo 4 šteke, nemogu djelit, nisam ja tvornica duhana, a i ti si mi dao cigaretu maloprije, valjda imaš još..."

Isuse, pa di sam ja to, u ludnici? Koji kurac..? Alo...
I ništa ,živčano izađem u hodnik i ostatak dana se šečem gore dolje, pretvorili su me u sbtgolba, :"Dobar dan, ja sam Mario, jel imate možda cigaretu jednu?" kaže moje nevino ličeko, velike okece trepču :"Dobar dan, ja sam Mario, jel imate možda cigaretu jednu?" kaže moje nevino ličeko, velike okece trepču

E sad mene zove onaj striček RL, kaže, kaže, :"Neš mi smrdi da si nečeš moč prigrijat ova slova s Forum.hr-a u tavici navečer kad ogladniš."
U glavnom u nastavku o tv sobi i prvi kontakt sa ljudima te kako isfurati ilegalno Akineton(s tim se svi tam drogiraju) u zatvorenom odjelu...
Subabuse is offline