Pogledaj jedan post
Old 11.01.2010., 23:58   #71
SgtHartmann
Registrirani korisnik

SgtHartmann Avatar

Registracija: Jul 2008.
Quote:
torrio kaže: Pogledaj post
Nikakve teorije zavjere samo njegove riječi.Koje okolnosti se moraju promijeniti kako bi odustali od tužbe?To sigurno i srbe zanima.Ako nama nije interes dokazati genocid i agresiju zašto trošimo novac na tužbu a već godinama imamo komisije koje se bave pitanjima povrata kulturnog blaga i sudbine nestalih?Srbija i Hrvatska surađuju po tim pitanjima znači razloga za tužbu već nema ako su to razlozi a josipović zna bolje od mene ipak je on sudjelovao u kreiranju te tužbe.
Naravno da covjek zna o cemu je rijec.Vidim ja da su neki nemirni odmah bi oni nekakav inat tjerali.
Josipovic zna o tim stvarima vise nego sto mi imamo kose na glavi a ako nista drugo zna vise od cobana Bandica i seljacine Bozanica
Bozanic bi jako rado guzicario po Rimu i blagoslivao topove a Bandic u mirovne pregovore u USA kad bi zapucalo(sto je nemoguce zbog NATO-a).
Dajte vise sjasite sa tim komunizmom.Sad je kakti super jel?
Vazno se je prezivati a ne imati kvalifikacije nego biti netijak.Fuj i mrs svi oni.