Quote:
Hrc kaže:
Ajmo ljudi pomagajte. Curu mi danas uhvatila kontrolorka. Inace uvijek kuca karte ali danas bas nije i uhvatili ju, izasli van iz tramvaja i cura je iz ne znam kojeg razloga izvadila novcanik i kontrolorka joj je SAMA IZVADILA OSOBNU IZ NOVCANIKA. Bez curine dozvole!!!! Kontrolorka NIJE imala odjecu ZET-a. Gdje se treba ici žaliti? Na remizu ili gdje? Kome? Šta znaci u roku 8 dana? 8 radnih dana ili racunaju subote i nedjelje i taj dan kad se to desilo???
|
Ili pokušaj da se cijeli slučaj na sudu poništi jer je kontrolor prekoračio ovlasti ili možda neku nagodbu sa babom da se povuče slučaj, a ti za uzvrat nećeš nju dovesti na sud zbog prekoračenja ovlasti. Dakle, onako malo ljutito i prijeteći dođi do babe i naseri joj kak će za te stvari otkaz dobit, kako neće moć nać posao i slično
Quote:
Moj prijedlog bi bio da NE PLATI nego da ceka pozive na sud koje nece primiti jer je nema kod kuće i neka ceka zastaru!
|
Nema ti zastara nikakve veze.
Zastara je kada je isteklo propisano vrijeme koje prođe od počinjenja djela do podizanja optužbe
Quote:
Može li se kazna povecati i na koliko?
|
Bilo gdje u pravu, ako je pokrenut žalbeni postupak onda je vrijeme STALO, ne računaju se nikakve kamate ako na to misliš
Quote:
Moze li se vaditi na to da bas u tom trenutku u tom tramvaju nije radio ponistavac karata?
|
Teško. Jedino ako imaš dosta svjedoka iz tramvaja, jer zetovci bilježe svaki kvar na tramvajima
Nego daj ti meni objasni zakaj ti je cura uopće vadila novčanik