Pogledaj jedan post
Old 05.12.2004., 10:51   #23
Quote:
Hrc kaže:
Ajmo ljudi pomagajte. Curu mi danas uhvatila kontrolorka. Inace uvijek kuca karte ali danas bas nije i uhvatili ju, izasli van iz tramvaja i cura je iz ne znam kojeg razloga izvadila novcanik i kontrolorka joj je SAMA IZVADILA OSOBNU IZ NOVCANIKA. Bez curine dozvole!!!! Kontrolorka NIJE imala odjecu ZET-a. Gdje se treba ici žaliti? Na remizu ili gdje? Kome? Šta znaci u roku 8 dana? 8 radnih dana ili racunaju subote i nedjelje i taj dan kad se to desilo???
Ili pokušaj da se cijeli slučaj na sudu poništi jer je kontrolor prekoračio ovlasti ili možda neku nagodbu sa babom da se povuče slučaj, a ti za uzvrat nećeš nju dovesti na sud zbog prekoračenja ovlasti. Dakle, onako malo ljutito i prijeteći dođi do babe i naseri joj kak će za te stvari otkaz dobit, kako neće moć nać posao i slično

Quote:
Moj prijedlog bi bio da NE PLATI nego da ceka pozive na sud koje nece primiti jer je nema kod kuće i neka ceka zastaru!
Nema ti zastara nikakve veze.
Zastara je kada je isteklo propisano vrijeme koje prođe od počinjenja djela do podizanja optužbe

Quote:
Može li se kazna povecati i na koliko?
Bilo gdje u pravu, ako je pokrenut žalbeni postupak onda je vrijeme STALO, ne računaju se nikakve kamate ako na to misliš

Quote:
Moze li se vaditi na to da bas u tom trenutku u tom tramvaju nije radio ponistavac karata?
Teško. Jedino ako imaš dosta svjedoka iz tramvaja, jer zetovci bilježe svaki kvar na tramvajima

Nego daj ti meni objasni zakaj ti je cura uopće vadila novčanik
Mljacko is offline  
Odgovori s citatom