Pogledaj jedan post
Old 16.12.2002., 09:41   #201
Re: Re: Re: Secundo, pridruzi i mene ILu !

Quote:
Originally posted by znanac
Secundo, sve je u glavi !
A glava je IPAK nesto fleksibilno.
Jos uvijek se glava dijeli na razum i nagon. Da nagon mozes perfektno kontrolirati razumom, zivjeli bi u perfektnom svijetu, bez kriminala, pohlepe, bluda i drugih greski temeljenih na necijem nagonu. A homoseksualce bi onda nagovorili na heteroseksualnost, tek reda radi.

Ne ide ta fleksibilnost tako daleko. Ne mozes argumentima promjeniti neciju seksualnu orijentaciju. Zamisli da upadnes u nekakvo drustvo koje se seksa sa ovcama, jel' bi onda i ti pograbio najblizu ovcu, zato jer su obicaji takvi? Ni govora. Nije ti to u genima. Kao ni homoseksualcu heteroseksualnost.

Quote:

Sodomske parade su potrebne i sluze onima koji ZNAJU DA NISU NORMALNI!
Kad netko agresijom namece svoja bolesna protivprirodna uvjerenja, pa kud ces vece potvrde od toga? Vidis da s njima ne kaj ni u redu!
Koliko sam shvatio, gay parade su zasnovane na tradiciji Christopher Street Parade, koja se odrzava u znaku prosvijeda protiv diskriminacije homoseksualaca. Nikakvo nametanje seksualne orijentacije se ne spominje, niti je takvo sto moguce. Pa zar ste tako nesigurni u vasu seksualnu orijentaciju?

Quote:
Ja do sada nikad nigdje nisam sreo covjeka koji za sebe na sav glas vice, organizira tribine i sastanke, parade i marsiranje, uvjeravajuci ljude da je on normalni, heteroseksusalac?!!
To nije ni potrebno obzirom da heteroseksualci ne pate od diskriminacije.
Secundo is online now  
Odgovori s citatom