pozz ljudi...
čitajući vaše komentare imala sam se potrebu nadovezati na neke od njih...
krenimo redom...
ove godine sam završila 4. raz uibš-a i stvarno za tu školu imam samo riječi hvale, stvarno sam ponosna što sam imala mogućnost završiti tu školu...
kao 1. ova škola ti pruža dovoljno znanja, priprema te za fax, ali isto tako i za život... "znanje je moć", kako bi rekao naš dragi profesor burić... moja generacija je prva generacija koja je pisala državnu maturu i što se toga tiče mogu samo reći da je velika većina naše škole upisala željene faxsove, a svega nekoliko ljudi nije upalo niti na jedan fax što kod gimnazijalaca nije slučaj... imam par frendica i frendova koji su završili gimnaziju i nisu upali niti na jedan fax... osim toga, mi koji smo završili uibš imali smo jako dobre rezultate na državnoj maturi (krenut ću od sebe, hrv 5, eng 4, mat 4, pig 5 i vjer 5)... uopće nije istina da gimnazija bolje priprema za državnu maturu, to su samo puste priče, to mogu reći iz prve ruke budući da sam imala priliku polagati je. stoga ljudi, svi koji se dvoumite između neke gimnazije i upravne, toplo bi preporučila upravnu, škola je stvarno kvalitetna i naučit će vas puno toga što ćete kasnije moći primjeniti u životu

)))
a što se tiče profesora uibš-a... to su stvarno pametni, obrazovani, kvalitetni, solidarni ljudi koji su uvijek spremni pomoći... profesorica ćurić mi je bila jedna od dražih profesorica... stvarno nas je puno toga naučila, moram priznati da se za državnu iz hrv i nisam baš pripremala, a dobila sam 5... to je sve zahvaljujući upravo njoj... profesori koje nikad neću zaboraviti: obradović, šoljić, buzov, subotić, mostovac, mesar, blažić, petrović... stvarno su bili predobri i uvijek ću ih pamtiti, a vjerujem da će i većina...
uvijek postoje izuzetci što se tiče profesora, ali generalno gledajući - predobri su...
i svi vi koji planirate upisati uibš... savjetujem da to napravite i da nećte požaliti zbog toga...

))))))))))))) pozdrav svima