Quote:
Kralj-ulice kaže:
Svi koji razmišljaju o odlasku kod Pinjušića, trebali bi pročitati ovo:
ovaj blog
i recimo još ovo
|
Zahvaljujem što si podjelio moju priču s drugima.
Ja evo dopisujem zaglavlje Bloga da bude malo uočljivije
Automehaničarski Horor - Turbina od čokolade Rijetko pišem po Blogu al evo iskoristit ću ovaj medij za moju osobnu priču.
Mislio sam da se ovakve stvari događaju samo naivcima ili „tehno idiotima“ ili pak „fuficama i kumicama“ koji se niti malo ne kuže u auto-mehaniku. Da se nešto slično dogodi meni koji sam eto u 20-tim i sam „šarafio“ aute, vadio karike i radilice, pokušavajući dobiti kojeg konja više ili koji obrtaj više, meni koji i danas slušam kako motor auta „pjeva“ ili „diše“, nemoguće ! Priča u nastavku možda nije vrijedna novaca ni vrijednosti auta, ali je vrijedna horor iskustva koje bi vas moglo snaći. Nastojao sam skratiti, izbaciti emocije i detalje ali eto, jedva stade na blog.
Pa pročitajte moje malo literarno djelo…možda nešto naučite !
Djelo 1: Za bezobrazno veliku cijenu ugrađena Neodgovarajuća turbina u Alfu 2.4 JTD koja se naravano ubrzo raspala !!
Djelo 2: Umjesto priznanja garancije, a da bi se spasio čast i ugled servisa te dokazala neispravnost auta (umjesto turbine) ugrade mi „oštećene i potrošene glavne ležajeve“ na radilicu motora Alfe 156 2.4.JTD, rezultat čega je naravno, totalno uništen motor.
Potrošeni glavni ležajevi su trebali biti valjan dokaz da je slabo podmazivanje motora uzrok kvara nove turbine, kao i havarije cijelog motora, iako je motor radio kao "urica" i nikad nije trošio kapi ulja ni ti je nedaj Bože ostao bez ulja.
Više na
Blogu Joze Jurić