Quote:
Nakirija kaže:
Krivo što se tiče recimo intrepida. Recimo to je UFPCroatia copy-pasto sa DTIL stranice.
Intrepid nema fazore tipa 8. To je izmišljotina sa DTIL stranice. Nigdje u serijama i filmovima se ne spominje tip fazora koje intrepid ima. Isto tako brojka od samo 13 mreža nije točna.
Na Memory Alpha stranici koja se drži samo kanona, odnosno onoga što se vidi i spominje u serijama izbrojano ih je puno više.
Defiant je jedini uz prometheus ratni brod. Intrepid, Sovereign i Galaxy su istraživački brodovi. Ali to ne znači da je Defiant jači od jednog Sovereigna.
Defiant je brod sa puno mana. Jak je za brze napade i dobar za kratkotrajne misije, ali intrepid je kao klasa puno bolji. Jer ima masu prednosti naspram defianta.
Inače preporučam ti Memory alpha stranicu ako te zanima isključivo st kanon. http://memory-alpha.org/wiki/Intrepid_class
Ta stranica ima moderatore koji ne dopuštaju nikakvo umetanje informacija koje ne potječu izravno iz serija ili filmova.
Tamo se vrednuje samo ono što se vidi ili spominje u serijama ili filmovima st franshize. Jer samo su one po definiciji kanon.
|
posto priznajes seriju kao kanon daj mi neki video kao dokaz gdje mogu vidjet te dodatne mreze..ja znam jedino za 13