Pogledaj jedan post
Old 25.06.2011., 00:23   #295
Quote:
fan of gnr kaže: Pogledaj post
ja cu uzet ko 1. jezik engleski ko 2. talijanski, a ko 3. njemacki a izborni predmet vjeronauk
ja mislim da ti njemacki mora bit 1. il 2. ...:/
aa kazu ovi koji sad idu u tu skolu,koji su zavrsili 1 razz da je etika puno laska i da imas 5 bez problema i da je super i zanimljiva,a da na vjeronauku moras ic na nekakva duhovna prociscavanja O.o sta god to znacilo
tak da ja idem na etiku,jer je zanimljivije i bolje...

Quote:
Elizabeta555 kaže: Pogledaj post
eii ljudi... Vidim da tu puno ljudi ima slični problem kao i ja... Imam 46 bodova u osnovi (bez dodatnih bodova) i zanima me hoću li ja moći upast u HTŠ? Neznam kakav je program u ovoj školi...mslm znam da ima tri jezika i to..ali šta je s maturom i koji fakultet ja mogu upisat poslije i s kojim prosjekom? Jesu li mi mogućnosti iste kao i u gimnaziji ili program slabiji??
Jel znate kakav je kriterij za pisanje mature... jel svi pišu ili samo vrlo dobri i odlični učenici???

MOLIM VAS ZA HITAN ODGOVOR!
Jer kao što vidite vremena je još malo....imam nekih 10 dana do upisa i ne želim donijet krivu odluku!!
HVALA svima koji mi uspiju neku informaciju reć prije upisa!!! :/
Ti s 46 bodova mozes upast,i program je gimnazijski,tak da ti to sve govori
za maturu je vecina dosta dobro pripremljena i fax mozes,bilo koi osim onih koji imaju veze s fizikom,kemijom,biologijom i tak nes....eto tak sam ja cula

Zadnje uređivanje Alpagueur : 25.06.2011. at 00:47.
sk8girl :D :D is offline  
Odgovori s citatom