20.07.2011., 13:43
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Oct 2007.
|
Quote:
funkee kaže:
Kampanja MHU, za Citroene C4 od 2005. do 2010., dakle za stari model auta. Radi se o ožičenju vrata bunkera, točnije o onoj gumenoj cijevi koja služi kao izolacija na prijelazu žica između karoserije i vrata od bunkera, a zbog koje je u vrlo velikom broju slučajeva dolazilo do trganja tih žica, što se manifestiralo na način da treće stop svjetlo, stražnji brisač te brava bunkera ne rade (pogotovo na Coupeima, ali navodno se događa i C4-ima sa 5 vrata). Uglavnom, Citroen je službeno opozvao samo jedan dio cjelokupne serije, a moj auto nije bio pokriven tim opozivom iako sam već četiri puta morao krpati te žice bunkera (triput u servisu, četvrti put mi dopizdilo pa sam sam zalemio). Tako da sam im poslao mail pa su me uključili u kampanju.
Trebate se brinuti za to ožičenje jedino ako vam taj gumeni rukav s jedne strane ima spoj pod pravim kutom, a s druge ravni spoj. Taj ravni spoj zapravo stvara probleme jer se žica u njemu malo pomalo trga. Dakle, problemi se stvaraju u točki b na desnoj slici.

|
hvala na iscrpnoj obavijesti - bacit ču oko, ali ja nemam problema s tim. inače, imam 5 vrata
|