Quote:
katana12 kaže:
A tko je bio predsjednik 96,97,98 ma Atlanta je kriva za sve i onaj Skansi koji je uspio tada zavaditi Komazeca i Kukoča od tada je krenulo rasulo,od tada Radja,Kukoč i Komazec nikada vise zajedno nisu zaigrali a bili na vrhuncu nisu imali preko 28 god.E tada sam gledao jednu emisiju gdje su se Aco i Radić dobro posvadjali,mislim da bi Aco bio najbolji predsjednik ima autoritet i ima pricu,ima sve predispozicije. Radic ne zna sastaviti recenicu. Igraci ga postuju makar zbog legende nikad prezaljenog Drazena.
|
To je istina sto kažeš za Kukoča i Komazeca, a isto je istina da je Skansi uvijek i bio nikakav trener, sačuvaj me Bože kad se samo sjetim. Ali taj Radić kako znas i sam, je i prije nego je došao 2004 indirektno prakticki drmao nasom košarkom, taj covjek je otrov naše košarke, ne znam kako drukcije da se izrazim nego OTROV.
A sto se tiče Ace, Acu vidim jednog sposobnog u nasoj košarci da bude i predsjednik HKS-a ili cak izbornik reprezentacije opet, jedino on, necemo valjda moliti Mirka Novosela da se angazira u kosarci opet, uostalom to mu grobar Radić ne bi ni dopustio, kao sto neće ni Petroviću dopustiti.