Tema: Madraci
Pogledaj jedan post
Old 17.02.2012., 12:38   #2660
Poštovani Alamdor, osnovni razlog zašto se nisam odlučio ni pogledati madrace koje se nude na stranici madraci-online je taj da putem web-a mogu saznati sve meni bitne podatke o pojedinom poslovnom subjektu u RH, pa sam tako saznao da je firma Temporis Vivere d.o.o koja se spominje na stranici madraci-online u blokadi. S obzirom da se prodaju madraci iz uvoza, a svi znamo da se takvi moraju i platiti, bilo me je strah da ne ostanem bez madraca koje naručim i avansiram. Želim napomenuti da vaša firma nije jedina od koje sam odustao zbog istog razloga i to mi je dosta smanjilo izbor. Ukoliko vi niste vlasnik (ili niste u direktnoj vezi) spomenutih firmi, ostaje pitanje zašto baš te proizvode ističete u svojim postovima. Tko pročita zadnjih sto stranica, znati će o čemu pričam. Ima i drugih koji podvaljuju reklamu, ali vi ste uvjerljivo najaktivniji. U meni je vaša aktivnost pobudila sumnju i potaknula me na istraživanje. ....a i izgubio sam puno vremena za ništa.
Ovakvi podaci su dostupni svima koji imaju pretplatu na takav web servis i svima bih preporučio da prije kupnje pogledaju od koga kupuju.
brziklen is offline