Quote:
goldietrickz kaže:
da, Bill Maher je totalni antipod O Rilleyu, i zato ga i volimo. ne viidim kako mu to moze biti minus.
|
Pa i nije. Sam po sebi. Samo je prelako. + ne osjećam intelektualnu dužnost da se opredjeljujem, tj. nisam sklona glorifikaciji Mahera
samo zato jer je on glasno i drčevito FOX antipod, pa i nije tu neka endemska vrsta, mislim.
Quote:
medjutim... ne cini li ti se da on namjerno sere kvake ne bi li izazvao jos vecu debatu?
|
Ne isključujem, no baš i nemam osnovu da mi se čini, budući da je priznao da nije pročitao zakonski prijedlog, niti da ga je razumio, a ipak ga je okarakterizirao onako kako jest, i to zato što tvrdi da je i sam oštećen piratstvom. Znači, radi se o knee jerk reakciji/neznanju/whatever, temeljenoj na osobnom iskustvu. Što se debate tiče, pa bila mu je pred nosom, još republikanac preko puta, no ne sumnjam da će se još vadit iz ovoga, preveliki je narcis da bi dopustio da ga čereče zbog toga jer je iz njega izvirio mali republjikanac na moment. S te strane da, očekujem posipanje pepelom i ograđivanje.
Quote:
pa taj covjek neprestano sere da konzumira stotine kila trave, a svima nam je jasno da to nije istina. ja sumnjam da on uopce vise zapali joint.
|
Moguće, da je (vidljivo) napušen, možda bih ga i gledala.