Quote:
heksogen kaže:
|
Da nije nam bilo ni jednog od nasih profesora

bili su sluzbeno odsutni, nema veze jos je daleko do kraja - budemo stigli sve to nadoknaditi.
Off:
(Kao sto sat pokazuje opet sam ja u krivom danu u krivo vrijeme na racunalu, jucer u podne, jutros prerano - na taj sam se svoj racun jucer malo nasalio i upotrijebio nedavni saljivi osvrt na to od
g.ramzaya. Nema veze jako sam zadovoljan sto sam se ponovo zalaufao i opet sam aktivni SSM, kupio sam materijal pa u garazi uzivam, konstruiram, rezem, varim, penjem se po ljestvama pod krov kuce, pentram po tavanu - sve samo da nosiva konstrukcija za cijevni vakuum kolektor ispadne najbolje sto moze
zavrsetak Off)
Dalje je ozbiljnost

Dok ja to zapoceto zavrsim i dok bude (nadam se uskoro) pusteno u normalan rad za PTV na sunce uz mogucnost dogrijavanja preko centralnog na drva, vjerujem da do onda budu iskristalizirani kriteriji nuzno potrebni za nabavu materijala i samogradnju naseg kotla. Ako se sve poklopi mozda me i on bude drzao jedno duze vrijeme ponovo u garazi, a takve situacije dokazano volim
(
i da za one koji uvijek zazmisljaju zlocesto ponovo napomenem - meni to ne treba za izradu za prodaju - u tom stilu je netko zlocesto bio ranije pisao, meni je to moje veselje)
Srdacan pozdrav