Tema: Madraci
Pogledaj jedan post
Old 06.04.2012., 22:02   #2838
Quote:
almador kaže: Pogledaj post
Izgleda da polako ljudi od profesije, ili trgovci ili proizvodjaci "pucaju " po ovoj tematici.
Mozda se neki ne sloze sa tim, no male su se razlike pokazale u mjerenjima pjena istih gustoća i elasticiteta, ( mislim na PU i HR pjene) te se tako osjecaj prevarenosti kod kupnje moze pokazati samo zbog krivog deklariranja proizvoda, da Vam prodaju PU pod HR. Postoje tu neke druge kvalitete i neki drugi razlozi zasto su jedne one PU jeftine a druge skupe.
Sve su pjene PU samo su neke uz to HR, a neke nisu.

Quote:
Na zalost odabrao si los madrac za sebe, i to je to, krivi izbor koji je sad malo teze popraviti a da opet ne ode lova bez veze, mozda nadmadrac s tim da je sve ovo od par cm memorija niskoristi, a ono sto vrijedi od 85kgm3
ovo je krivo. zašto pišeš da ja par cm loše , a 85kg dobro? 4cm 85 je isto loše.
85kg/m3 je najbolje što se trenutno može kupiti, ali nije jedino što vrijedi. Ima nadmadraca od 50 ili 60 koji su odlične kvalitete, a ne koštaju kao 85. Slažem se da 4cm nije dovoljno. ...7-8 je optimum.

Quote:
to nemas love jer da imas nebi kupio to sto jesi( bez uvrede, to je sad tako). Mozda negdje uspijes naci nekoga tko ima nadmadrac od latexa , bar 4-5 cm a na njemu ili par cm memorija ili bar PU manje gustoce , pa da sve to ublazi bol,
gdje to može naći? .. a ne vidim baš ni svrhu takvoj potrazi. čemu spajati dva po svemu različita materijala, a pogtovo mi nije jasno koji debil bi na latex zakeljio PU pjenu i to manje gustoće?

Quote:
Ako si bocni spavac probaj sa omeksanjem podnice u dijelu ramena, malo primitivan nacin, no utanjenjem lamele, bocnim utanjenjem ces ju malo oslabiti pa ce rame biti manje pod pritiskom
jel to ubodnom da napravi!? almador ovo je najgluplji savjet koji sam ikad pročital na ovom forumu. možda da si sam izreže i 7 zona na jezgri, pa sigurno ima doma škare.

Quote:
A sve cijenjene kolege i vas ostale zainteresirane pozivam na besplatnu prezentaciju Xsensor mjernog uredjaja pa da napokon shvatite da vec dugo u svijetu postoji sistem koji garantirano definira sto je dobar madrac za svakog ponaosob. Stovise u dogovoru sa kolegom koji ga ima u ZGb, vi koji ste u bransi mozete dobiti na PM broj pa obavite mjerenje , besplatno, Vasih proizvoda da bi vidjeli gdje u konstrukciji istih radite greske, i koliko i podnica ima ujtecaja na tvrdocu, tj.kolika je razlika izmedju podnica u tvrdoci. malo nauke nece skoditi, a i tu se vidi i te kako dobro ta razlika od 2 cm latexa u visini jezgre, i onda shvatite zasto vrijedi ili ne vrijedi sto platiti.
Besplatna prezentacija!? inače se prezentacije plaćaju ili je vama interes da to prodate? da li vi to samo pokazujete ili i prodajete?

xsensor - ergocheck su odavno svi isprobali i zaključak većine ja da da su informacije koje daje apsolutno točne i apsolutno beskorisne.

Quote:
leny01 kaže: Pogledaj post
Možda kombinacija onog od PU pjene, kokosa i HR pjene pa gore nadmadrac od memorija. Neznam stvarno što da uzmem :-(
nadmadrac možeš staviti i na ovaj koji već imaš. ali nadmadraci nisu nimalo jeftini
afoj is offline