Quote:
almador kaže:
Izgleda da polako ljudi od profesije, ili trgovci ili proizvodjaci "pucaju " po ovoj tematici.
Mozda se neki ne sloze sa tim, no male su se razlike pokazale u mjerenjima pjena istih gustoća i elasticiteta, ( mislim na PU i HR pjene) te se tako osjecaj prevarenosti kod kupnje moze pokazati samo zbog krivog deklariranja proizvoda, da Vam prodaju PU pod HR. Postoje tu neke druge kvalitete i neki drugi razlozi zasto su jedne one PU jeftine a druge skupe.
|
Sve su pjene PU samo su neke uz to HR, a neke nisu.
Quote:
almador kaže:
Na zalost odabrao si los madrac za sebe, i to je to, krivi izbor koji je sad malo teze popraviti a da opet ne ode lova bez veze, mozda nadmadrac s tim da je sve ovo od par cm memorija niskoristi, a ono sto vrijedi od 85kgm3
|
ovo je krivo. zašto pišeš da ja par cm loše , a 85kg dobro? 4cm 85 je isto loše.
85kg/m3 je najbolje što se trenutno može kupiti, ali nije jedino što vrijedi. Ima nadmadraca od 50 ili 60 koji su odlične kvalitete, a ne koštaju kao 85. Slažem se da 4cm nije dovoljno. ...7-8 je optimum.
Quote:
almador kaže:
to nemas love jer da imas nebi kupio to sto jesi( bez uvrede, to je sad tako). Mozda negdje uspijes naci nekoga tko ima nadmadrac od latexa , bar 4-5 cm a na njemu ili par cm memorija ili bar PU manje gustoce , pa da sve to ublazi bol,
|
gdje to može naći? .. a ne vidim baš ni svrhu takvoj potrazi. čemu spajati dva po svemu različita materijala, a pogtovo mi nije jasno koji debil bi na latex zakeljio PU pjenu i to manje gustoće?
Quote:
almador kaže:
Ako si bocni spavac probaj sa omeksanjem podnice u dijelu ramena, malo primitivan nacin, no utanjenjem lamele, bocnim utanjenjem ces ju malo oslabiti pa ce rame biti manje pod pritiskom
|
jel to ubodnom da napravi!?

almador ovo je najgluplji savjet koji sam ikad pročital na ovom forumu. možda da si sam izreže i 7 zona na jezgri, pa sigurno ima doma škare.
Quote:
almador kaže:
A sve cijenjene kolege i vas ostale zainteresirane pozivam na besplatnu prezentaciju Xsensor mjernog uredjaja pa da napokon shvatite da vec dugo u svijetu postoji sistem koji garantirano definira sto je dobar madrac za svakog ponaosob. Stovise u dogovoru sa kolegom koji ga ima u ZGb, vi koji ste u bransi mozete dobiti na PM broj pa obavite mjerenje , besplatno, Vasih proizvoda da bi vidjeli gdje u konstrukciji istih radite greske, i koliko i podnica ima ujtecaja na tvrdocu, tj.kolika je razlika izmedju podnica u tvrdoci. malo nauke nece skoditi, a i tu se vidi i te kako dobro ta razlika od 2 cm latexa u visini jezgre, i onda shvatite zasto vrijedi ili ne vrijedi sto platiti.
|
Besplatna prezentacija!? inače se prezentacije plaćaju ili je vama interes da to prodate? da li vi to samo pokazujete ili i prodajete?
xsensor - ergocheck su odavno svi isprobali i zaključak većine ja da da su informacije koje daje apsolutno točne i apsolutno beskorisne.
Quote:
leny01 kaže:
Možda kombinacija onog od PU pjene, kokosa i HR pjene pa gore nadmadrac od memorija. Neznam stvarno što da uzmem :-(
|
nadmadrac možeš staviti i na ovaj koji već imaš. ali nadmadraci nisu nimalo jeftini