Quote:
saurus kaže:
 Da ipak nisi malo pretjerao?
Usput, vidim da si često na ovim stranicama, pa možda znaš nešto više i o ventilatorima... I ja već dugo tražim lijep stropni ventilator, ali nikako ne mogu naći. Istina, nisam se baš potrgala od potrage -  - pa će mi svaki savjet dobro doći!
Za početak, ventilator bi morao odgovarati modernom interijeru i, po mogućnosti, biti bez svjetla. Zapravo, ta svjetla na ventilatorima me užasavaju! Mogu samo zamisliti kako je tek grozna rasvjeta koju stvaraju... No, dobro, ne bih se previše obazirala na svjetlo, jer ga ne bih nikada uključila, jednostavno, ne vjerujem da rasvjeta iz ventilatora može biti lijepa!
|
Nikad ti ja ne pretjerujem.
Kad sam tamo trebao nešto naručiti prošle godine, nisam dobio ni ponudu na mail, što je praksa kod svih.
Onda su mi neki dobri kolege arhići rekli: Ti misliš ostati bez predjuma, ili možda bez kompletnog avansa?
Pa onda kolegica arhićka isto: Pa nećeš valjda tamo? Šta misliš ostati bez para i robe?
Ja nisam skužio zbog čega to govore, ali mi je poslije detaljno objašnjeno.

Tako da se držim provjerenih (i brzih) partnera.
Naravno da sam često na ovim stranicama, kad sam moderator.
Nisam baš upoznat sa stropnim ventilatorima, to obično nađeš ondje gdje ne očekuješ i, naravno, kad ti ne treba.