Quote:
red_rose kaže:
Može jedno pitanje od neuke?
Čemu služi ona bijela (kao sim kartica) kartica, koja se nalazi u paketu?
|
Quote:
84737 kaže:
|
ma šta? ma ne, to je ono protiv mjehurića dok stavljaš zaštitnu foliju

a ono nešto drugo je adapter za mikro sim...
a ovo dolje se skida tako što se stisne sastrane jako JAKO i onda povuče... stvarno je teško za skinit, al mislim da se svakako mora stisnit jer su unutra oni klikeri, pa da ih slučajno ne sje***
što se aplikacija tiče:
-illumination bar -bolji od illuminatic jer možeš i odabrat boje kako hoćeš da svijetli
-screen filter -da ugasiš onaj bar dolje da ne svijetli bezveze - ne utječe na illumination bar aplikaciju koja funkcionira bez obzira na screen filter, međutim, dešava se da onemogući dugme install kod instalacija aplikacija koje nisu s marketa, tako da ako imate taj problem, samo ugasite screen filter i problem rješen... meni se dešavalo pa sam prvo radila restart, ali google mi je pomogao

-EboBirthday - svakako preporučujem ovu aplikaciju za xperiu jerbo iz nekog razloga sonijev imenik nema opciju dodavanja rođendana ili editiranja istog - to im je totalno lejm jer je to čak i huawei sonic imao koji je inače po svemu 100 puta gori mobitel
dakle, pošto mi kontakti već imaju zapisan rođendan uz ime jer sam ih prebacila s drugog moba, s ovom aplikacijom mogu vidjet sve rođendane, automatski te podsjeti na rođendan, i možeš mijenjat datume i dodavat u kontakt karticama
to je to što se tiče aplikacija za konkretno ovaj model