Pogledaj jedan post
Old 16.10.2012., 18:45   #4019
Quote:
wob kaže: Pogledaj post
Mi smo fb stranicu podignuli prije 6 godina kada 90 % ovog foruma nije ni znalo sta je fb jer naprosto nije bilo toliko ni korisnika interneta u hrv. Oni su podigli stranicu pri dva petka . Ne moze ih se krivit za to sta kaskaju . Pratim ih vec pola godine i uduplali su clanstvo , tako da dobro rade . Cilj treba bit 150 000 + !
Nađi mi jedan normalan klub čija službena fejs stranica ima naziv sličan ovome i ja se zauvik povlačim iz ove rasprave:
hajduk.hr - Službena web stranica HNK Hajduk Split

Upravo radi toga službeni Hajduk ima 25000 ljudi za komunikaciju. Postoji i neslužbena stranica HNK Hajduk Split koja ima 50000 ljudi. Primjetiš razliku?

Mene zanima zašto ne kontaktiraju tog lika i pokušaju preuzet tu neslužbenu da je pretvore u službenu. Ima normalan i prepoznatljiv naziv ka i svi klubovi. Imali bi odma bazu od 50k koju uz reklamu na Torcidinom fejsu i tjedan dana akcije di bi pozvali članove na shareanje drugim ljudima, bez pardona bi došli do 100k. Sa uru vrimena posla... a to već predstavlja značajan broj ljudi.

Nemoš mi reć da dobro rade kad je to lakrdija, da službeni Hajduk ima tako nakaradnu fejs stranicu!
zetadon is offline