28.01.2013., 19:26
|
|
Registrirani korisnik
Registracija: Feb 2012.
|
Quote:
Nadalllina kaže:
E ovako!!!!! ..... na brzaka koju da bacim..Znaci nabijem ih glupe sve odreda. Proradila Sigma pogledala sam sinoc do 74.. Bilo je par nelosih momenata kad sam se nasmijala u 71. i 72. koje nisu bile lose, svasta se izdogadjalo u njima i dobre su . Jakov kad kaze Dinku koji lafo umire '' nemoj me sad zajebati '' hahaha... Ili Alen..'' oooooo prike..o''kle vas..pa kud ste posli na plazu bez kupaci, sram vas bilo AJJDD UPADAJTE..'' .. cuj kud ste posli na plazu bez kupaci..nigdje veze.. 73. i 74. su bile brutalno dosadne i presaltane.. Dalje, kako se ono oni nalaze u Italiji samo nalijecu jedan na drugoga..k'o da su mali cekrcici.. Niksa nije ni sisao u luku vec ugleda Jakova..a sad kad se Dinko i Alen vrate naci ce odmah Jakova i Niksu u nekoj kafanici u Italijici.. I koji ono grad glumi Italiju?! ..Split ili Rijeka?!.. Zamaglili su pozadinu u vecini isjecaka ..nisu to besprijekorno uradili, ali svaka cast za pokusaj!! I svaka im cast sto usred Italije s talijanskim domorocem nisu progovorili Hrvatski, pa onaj deduka nije Jasi na tecnom hrvatskom objasnio gdje je policijska postaja...jos jedan plus za produkciju. Talijanski zandari koji onako trckaraju za Dinkom i Jasom po Italiji su mi komaaaaaaaaaaaaaa, ali ja sam vristala na ono..hehehehhehe isto u nekom losem crticu.. MMhhh nista ni od onih Aninih spletki kojim sam se nadala da ce mi biti iole napete..ovo dosad je glupo, suvonjavo, nesocno, a po sadrzajima vidim tako ce biti i u buduce..nista narocito. Molim, da vise ne prikazujuuuuu onu Andjelu s onim kokodakanjem brrb. Lara mi jos vise ide na zivce, znaci , zmirim na one njene lafo teatralne ( smijesne i suvisne ) grimase i cepim usi na njen glas. Leila mi nikad lepsa u seriji nije bila, nego sad kad se probudila iz kome.. i nekako mi je dobra..solidno je objasnila svoj odlazak iz kuce Zlatar, nije bilo zamorno kako sam mislila..u pirliku sam zadovoljna.. Zlaja i David..da, to sam i prije mislila reci...nadala sam se da ce malo vise se posvetiti njihovom odnosu..i htjela bih da sam vidjela njihov prvi susret sutradan kad je mali David stigao u vilu Zlatar..medjutim nista. Marijica je preslatka. Eeee sto ti je navika publike, i kad se bas ono lesinarski uzdas u tu naviku gledanja ljudi.... pa ti libo sve zivo sta radis i kako radis....cijela produkcija u banani. A sto se tice buducih sadrzaja, ostala sam stvarno bez teksta sto im Ana daje novac..KOJI FAIL..maaa debilcine jedne usugane..eeej da su oni svi skupa osudjeni na Anin novac i da se Lara, pazi ovo, zbog toga s dvoje male djece mora prtiti iz Splita zauvijek..eee mocni Zlatarevi da nemaju pare, da svi skupa tamo ne mogu skupiti taj novac, nego im Ana mora dati.. ma bjeziii tamo.. sto nisu prodali krcme, vilee, skverove i ostalo.. sve je bolje nego Anu pitati i pasti pod njene ucjene..ili svi doprinjeli..nego bas zalost nemaju izbora Ana im mora dati novac..Ma usaa..Inace, bgt zna li itko gdje ona Mija sad zivi?? I da li smo ikad dobili ikakvo objasnjenje sto bi sa Zoranom i otkud se uopce Mija pojavila onda usred noci kad je u '' getu'' nasla Laru. I na konto cega se oni onako sprte u onu krcmu kad god nemaju gdje..placaju li oni ikome to..????? Previse, previse lose.. I jos, ma postao mi je bas pravi lagani relax kritizirati ovako serijicu..Pozdravljam!!!!!  .....
|
Preplakah!!!! Hahahahahhahahahahah... "sprte"    hahaha
Krcma im dodje ko svratiste za beskucnike.. Svi su se izredjali ...
|