Pogledaj jedan post
Old 11.06.2013., 20:25   #14
Quote:
Raven81 kaže: Pogledaj post
Pa ne baš samo... usput sam objasnio kako iherb funkcionira i koliki su troškovi transporta i ostalo. Prije bi reko da si ti tu da samo promoviraš kod za popust budući da nisi ništa novog rekla osim što si ponovila sve što sam već ja napisao Al ne ljutim se ja
Haha, joj, sve si krivo shvatio ali ajmo na veselije teme

Nisam ništa novo rekla jer si ti sve već rekao, ja sam samo došla da potvrdim priču, da ne ispadne da ti jedini pričaš

patientia, kako ti je raven već i objasnio, profitiraju obje strane, mi dobijemo nešto od tvojih narudžbi, isto tako ti dobiješ 5 $ manje minimalno. Ti dalje promoviraš svoj kod, a mi dobijemo i od tvojih članova, te tako dalje do četvrtog levela i 1% zarade od njih. Svakim daljnjim levelom dobivaš 1% manje zarade. No da se dobro skupiti i isplati. Lijepo je kada barem jedan dolar uspiješ skinuti s računa

Ja pretežno naručujem Solgar, jer sam zadovoljna njihovim proizvodima, a tamo je cijena jako jako isplativa. Imam puno proizvoda naručenih koji su svi stigli kako treba, uredno zamotani da se ne razbiju. Uz Solgar naručila sam i maca prah, chia sjemenke, steviu itd. Stalno imaš neke free proizvode koje možeš naručiti, recimo sada su aktualna labela različitih okusa, koja su potpuno organska i s prirodnim sastojcima. Sa svakom narudžbom možeš uzeti jedan takav freebies besplatno, što je super

Nadam se da sam objasnila još neke stvari, ako treba još nešto, slobodno pitaj

iHerb kod za popust: DGN184, http://www.iherb.com/?rcode=DGN184
wavegame is offline  
Odgovori s citatom