Pogledaj jedan post
Old 31.12.2005., 10:28   #34
Quote:
plimpi kaže:
Moja kućica, ovo s firmom i tablom je dobra ideja. Samo, ja se do sad nisam susreo s potrebom za tim, budući da po mom iskustvu obiteljske kuće još uvijek nemaju problema s inspekcijom u tom pogledu. Naravno, susjeda ima .
cuj, nije ni mene nitko zezao al ima ljudi sta stvarno imaju grozne susjede..nisu ni moji bas bajni i ako pozove inspekciju ovaj mora izac na teren i onda ga jebi. takvi su ljudi. moji su komentirali svaki moj potez. cuo sam da je bilo i komentara "sigurno nema papire". jedan je tuzio ama bas svakog susjeda. jednog je prijavio da ne placa tv pretplatu a ima tv . meni je poslao inspekciju jer mi se trava malo odala kontroli prek ljeta...nije mi se dalo kosit i ovaj me prijavio...dali mi neki rok da to rjesim i to e to..

ja sam nekako dojma da inspekcija to jos uvjek presutno odobrava ali to je samo dojam...
sta se tice uporabne meni se osobno svidja ideja da imam kucu koja je kompletno pravno cista...da bi je upisao u vlasnicki list i da bi je mogao lakse prodati, dizati hipoteku na nju i sl. moras imati uporabnu...
kad hoces dizati kredit od banke i stavit kucu i hipoteku,mislim da ti procjenitelj cak i bez uporabne moze napisat da je to pri kraju i da ti to banka uvazi, al ovako je ipak sve cisto....
moja-kucica is offline  
Odgovori s citatom