Quote:
klapalo kaže:
Pa vidiš iz mog sljedećeg posta, onog ospamanog, da sam stvar doveo do apsurda a ne do sumnje u bankstervso. 
Trebala je to biti svojevrsna pohvala što mu je izraz preuzet u JL i VL ali nije uspjelo (nije niti čudo što nije uspjelo jer je linkani tekst vrlo kritičan).
Tko prati forum skužio je da ga ljudi poznaju, pa se komenter o tome što je on tu stvar napomenuo odnosio na nešto drugo (na novinare).
Naravno sve skupa ne znači da je išta od toga povezano, već je vjerojatno stvar slučajnosti. 
|
ima tamo trač na kokošinjci, cure cijelo vrijeme pišu kako ih novinari špijaju i prisvajaju njihove tračeve. ako je to tako, onda me ne čudi da i ovdje novinari "svrate", tim više što je s foruma i potekla ideja o UF.
ali kad malo bolje razmislim izraz populistički i jesam prvo pročitala na forumu od njega, pa tek na portalima.
slučajnost
Quote:
a1exa kaže:
užas 
i još se čudimo što sve ide u kurac.ako ti prijevremeno vratiš novac onda ga valjda i oni prijevremeno mogu vratiti. ili sam ja glupa 
zaradili su onoliko koliko i koliko dugo si bio dužan. kakve kazne.
|
ovako si se mogla ulovit za glavu i komentirat valutnu klauzulu. ono što sam ja napisala stoji u ugovoru koju dužnik potpiše, ako netko može dokazati da je to protuzakonito - super

za sad je tako, i malo mi je neobično da onaj tko je potpisao taj ugovor to ni ne zna. ili zna, ali svejedno izražava takvo čuđenje.
nije to kazna, to je naknada