Pogledaj jedan post
Old 11.07.2013., 22:37   #6934
Quote:
klapalo kaže: Pogledaj post
Pa vidiš iz mog sljedećeg posta, onog ospamanog, da sam stvar doveo do apsurda a ne do sumnje u bankstervso.
Trebala je to biti svojevrsna pohvala što mu je izraz preuzet u JL i VL ali nije uspjelo (nije niti čudo što nije uspjelo jer je linkani tekst vrlo kritičan).
Tko prati forum skužio je da ga ljudi poznaju, pa se komenter o tome što je on tu stvar napomenuo odnosio na nešto drugo (na novinare).
Naravno sve skupa ne znači da je išta od toga povezano, već je vjerojatno stvar slučajnosti.
ima tamo trač na kokošinjci, cure cijelo vrijeme pišu kako ih novinari špijaju i prisvajaju njihove tračeve. ako je to tako, onda me ne čudi da i ovdje novinari "svrate", tim više što je s foruma i potekla ideja o UF.

ali kad malo bolje razmislim izraz populistički i jesam prvo pročitala na forumu od njega, pa tek na portalima.

slučajnost

Quote:
a1exa kaže: Pogledaj post
užas
i još se čudimo što sve ide u kurac.ako ti prijevremeno vratiš novac onda ga valjda i oni prijevremeno mogu vratiti. ili sam ja glupa
zaradili su onoliko koliko i koliko dugo si bio dužan. kakve kazne.
ovako si se mogla ulovit za glavu i komentirat valutnu klauzulu. ono što sam ja napisala stoji u ugovoru koju dužnik potpiše, ako netko može dokazati da je to protuzakonito - super
za sad je tako, i malo mi je neobično da onaj tko je potpisao taj ugovor to ni ne zna. ili zna, ali svejedno izražava takvo čuđenje.
nije to kazna, to je naknada
indian is offline