24.07.2013., 15:02
|
|
Clan Partije
Registracija: Nov 2003.
|
Quote:
firsy2603 kaže:
Hoću vam ispričati o svom prvom grupnjaku.bilo je to prošlu subotu, odnosno nedjelju ujutro. Izašla sam s najboljom frendicom i malo smo popile.srele smo jednog dečka, kojeg japja poznajem od prije.popričali smo i odlučili zajedno otići u kafić s živom muzikom.on se družio sa svojim prijateljima a mi sa svojim.nakon kraceg vremena on i ja smo zaplesali.stvarno smo se dobro zabavili  odvojili smo se na neko vrijeme a frendica (koja je sad bila dosta pijana) me nagovarala na grupnjak s njim, al sam odbila.malo kasnije smo on i ja opet zaplesali(sad vec pod utjecajem alkohola). Taj nas ples je polako postajao sve napetiji.ilo je očito da se pali na mene i da me zeli.uvijali smo se jedno oko drugog, dirali se, ljubili razlicite dijelove tijela pred punim kaficem, što me dodatno napalilo.zabijao se u moje dupe svojim kurcem i lupao me po guzi a ja od napaljenosti sam jedva stajala na nogama. Tako smo dočekali fajrunt.on se ponudio da otfura mene i frendicu doma.otišli smo na bengu po nešto za popiti i pušiti i nakon toga nas je on odveo na jedno osamljeno mjesto.okolo nije bilo ljudi ali su nas s obliznjeg nadvoznjaka svi mogli vidjeti što radimo.on i ja smo opet počeli izazovno plesati i samo sam mislila na njegov kurac i kolko ga zelim u sebi.posto je frendica bila kraj nas i nju smo uključili u taj ples.on nam je počeo dirati picke i naizmjence nas ljubiti.drkala sam njegov prekrasan kurac.skinuli smo se i naslonili na haubu od auta.frendica mu je pusila a on mene prstenjacio, ja njemu pusila pa je nju dirao.jebao je mene a ja ja njoj dirala picku.jebao je nju, a ona je meni lizala.bilo jr odlicno, najbolji sex u životu, nisam se mogla zasititi.kad se frendica umorila, pokaral me od iza.i opet, a ona je bila kraj nas.stvarno nezaboravno iskustvo.sad svo troje planiramo sljedeći susret jer takvo nešto se kmora ponoviti.čim se sjetim se napalim.
Svima vam preporucam da probate 
|
i kad si se probudila noge bile otkrivene a dekica na podu....lijep san hehe..
|
|
|