Pogledaj jedan post
Old 24.07.2013., 19:45   #108
Quote:
Leeroy Lurker kaže: Pogledaj post
Ne bih se složio da jako puno žena ima bisex tendencije, dapače, smatram da "pravih" biseksualaca ima malo. Naravno, ima različitih iskustava i mišljenja.
Naravno da je između ostalog i stvar mišljenja.
Između recimo tipa ljudi među kojima se krećeš, dobnih skupina itd.

Među frendicama recimo, recimo da je odokativno 50/50 distribucija hetero/bi, ono što ja znam.
Sa ženama koje srećem u drugim manirima, omjer je također tu negdje. (op.a. to ne znači da je 50% žena bi). Ali da su rijetke, nisu.

Dapače, postoje i vrlo jasna istraživanja o tome da su žene puno više bi nastrojene u odnosu na muškarce koju su češće polarni(ili - ili)

U svakom slučaju ovisi o iskustvima i mišljenjima, ali jako ovisi i o izloženosti i otvorenosti uma.
Znaš onu - nađi sve crveno po sobi, pa nađeš 20 stvari crveno a misliš da ih je 2 odoka. Tako i ovo, ako se neko vrijeme ili povremeno okružuješ takvima, onda ih češće i srećeš, malo lakše zapažaš i srećeš.

Slažem da se da nisu sve pravi biseksualci, ponešto je eksperimentiranje, ponešto je isfuravanje, ponešto je xyz. Ali jebeš ga, ako sa curom tražim treću za trojac i cura koja još nije bila sa curama se poševi sa nama, ili možda ipak ne, jer joj jedno od nas ne paše iako načelno bi, u mojoj glavi je biseksualna i jebiga.