Tavanski raport!
Prvo moram izraziti svoje oduševljenje što sam konačno upoznala Patku i probala njene pite!

Pite su fantastične! Krasne i maštovite kombinacije i presavršeno prhko tijesto. Patko, tijesto ti je stvarno nešto posebno! Moj favorit je, potpuno neočekivano pored marcipanskih divota koje sam probala, pita od maline i bosiljka.
Pelle, sjajan kao i uvijek s totalno maštovitom i otkačenom ponudom. Otkačila sam na džemove i uzela borovnice s reduciranim dingačem te džem od crne murve, trešnje, prošeka, bijele i crne čokolade s cimetom, klinčićima i kardamomom.

A uz to i pesto od vrganja, lisičarki i suhih smrčaka. Sve smo odmah isprobali i nemam riječi osim

: s : s
Pelle, žao mi je što se nisam došla javiti na odlasku i prokomentirati kupljeno, ali već me afan uhvatio od gužve i vrućine. Drugi put.
Uzela sam još samo namaz od rogača kod Mlinareve kćeri. Jako, jako ukusno.
Sve u svemu, zadovoljna sam sa svime osim s malim prostorom. Znam da stalno davim po tome, ali bilo bi savršeno kad bi prostor bio veći. Ovako, oboružana raznim teglicama

i pitama

ne mogu sve pregledati na miru. Tako opet nisam probala veganske kolače jer kad sam ih vidjela onako krasne, ogromne i mekane i vizualizirala se kako s punom torbom teglica i pitama u rukama silazim još i s njima niz sve one stepenice, odustala sam.