Quote:
-honey- kaže:
Ja mislim da netko tko nije stručnjak za estetiku lica ne bi trebao to raditi.  Pretpostavljam da estetski kirurg ipak najbolje "zna kaj je lijepo" i kako to postići jer ne radi se tu samo o ubrizgavanju neke supstance s tehničke strane, nego je važno i kako će to kasnije izgledati. Vidim po netu da se ubrizgavaju hijaluroni i u obraze i svašta i opet se ponavljam- glave izgledaju kao lubenice. Očito je ipak za neke to "put u svemir" kak veliš jer nije poanta samo u tome da te netko ne zezne pogodivši ti živac, venu itd, nego da te uljepša a tko to može bolje od estetskog kirurga? Dermatolog je isto stručnjak, ali ovdje se radi o trodimenzionalnom gledanju na lice u cjelini i ako to netko nema u sebi, džabe mu savršeno baratanje iglom između arterija i/ili "skeniranje" problema kože kao više manje nesavršene površine. OK, sve su to liječnici, al kak vidim na jubito, neki si to i sami ubrizgavaju a posljedice nije potrebno ni navoditi 
|
Estetska stomatologija, anyone

ono proporcije osmijeha, kolika usna pokriva gornje zube, koliko su istaknute brazde od nosa do usana, rub usana, debljina usne i rub sluznice/koze? Kamo uspricati i koliko a da se usne ne izvrnu u kobasice?
Sorry smijesno mi je ovo. Isla bi 100 puta radije stomatologu da mi radi usne nego estetskom kirurgu. A i za botox bi razmislila. Iako ne bi se sigurno dala nekom u ruke nakon tecaja.
U Americi, kao sto vec rekoh, to rade stomatolozi nakon edukacije koja doduse ne traje jedno popodne
Proporcije se uce. Nema 3 d gledanja lica, ima postivanja kanona koji su propisani....