Pogledaj jedan post
Old 25.09.2013., 09:58   #75
Quote:
Little Mermaid kaže: Pogledaj post
Estetska stomatologija, anyone ono proporcije osmijeha, kolika usna pokriva gornje zube, koliko su istaknute brazde od nosa do usana, rub usana, debljina usne i rub sluznice/koze? Kamo uspricati i koliko a da se usne ne izvrnu u kobasice?

Sorry smijesno mi je ovo. Isla bi 100 puta radije stomatologu da mi radi usne nego estetskom kirurgu. A i za botox bi razmislila. Iako ne bi se sigurno dala nekom u ruke nakon tecaja.
U Americi, kao sto vec rekoh, to rade stomatolozi nakon edukacije koja doduse ne traje jedno popodne

Proporcije se uce. Nema 3 d gledanja lica, ima postivanja kanona koji su propisani....
Ko govori o usnama ženo? Ja usne nisam ni spomenula ni u jednom komentaru, nego podočnjake, vrećice i bore ispod očiju, bore na čelu, nazolabijalne, obraze itd kaj se sve već popunjava. Osobno ne bi nikad popunjavala usne jer su mi savršene i grijeh bi bilo to dirati , al nisam svaki dan sve mlađa i možda ću jednog dana htjeti malo botoxa ili hijalurona pa pišem o iskustvima nekih kolegica i čitam o raznim iskustvima tu na forumu. Bolje je dobro se raspitati pa makar nekome to bilo i smiješno, za što me iskreno zaboli, nego poslije plakati ko mnogi. Dapače, kad vidim neke fotke na netu meni to nije nimalo smiješno, nego mi je fakat žao tolikih doslovno uništenih faca al kaj ću im ja

Quote:
TheChloee's kaže: Pogledaj post
Vidim, velika većina bi popunjavala hijaluronom...međutim, da li ste razmotrile opciju popunjavanja masnim tkivom? Po meni je vrlo prirodno (u terminima plastične kirurgije, jel). Moja teta recimo, obavezno puni usne vlastitim masnim tkivom unatrag zadnjih 2-3 tretmana (konkretno joj za usne uzima s trbuha). Unutar tjedan dana usne splasnu na prirodnu veličinu i zaista izgleda sjajno, s tim da prvih par sati izgleda kao da imate kobase. Prije je punila restylaneom i juvedermom, ALI - svako jutro su joj usne oticale što nije bilo nimalo ugodno.
Ima i neka vampirska metoda pomlađivanje vlastitom krvlju, na to je išla Kim Kardashian, a radi je kod nas mislim samo Kaliterna. Mada, sudeći po rezultatima kojima se hvali ne čini mi se baš učinkovito (Stavros ga pohodi al on je jako star pa možda zato)
Jel neko možda to probao?

Zadnje uređivanje -honey- : 25.09.2013. at 10:11.
-honey- is offline  
Odgovori s citatom