Pogledaj jedan post
Old 08.04.2014., 11:05   #33
Quote:
anita kaže: Pogledaj post
Tinkerbel saspitaj se u ducanu za akrilnu fasadnu boju ilh boju za beton npr takril. Mozda moze nesto od toga da izbjegnes vapno.
Quote:
petra00 kaže: Pogledaj post
Nedavno sam uzimala u vrtnom centru gašeno vapno za voćke. To je jupolovo gašeno vapno za farbanje zidova,žuti poklopac. 5l je koštao oko 57 kn. A 10 lit sam negdje vidjela za oko 90 i nešto kn.
Rok trajanja neograničen.

Sol ide kad se voćke farbaju da prione masa za koru. Za farbati zid mislim da ne ide sol.
Za voćke se stavlja i sumpor.

Sjećam se kako je jedna gospođa to farbala, bila je mjistor po kućama za farbanje zidova.
KOristila je nekakvu mekanu veću četku, kao onu za glancanje cipela sa prirodnom dlakom. I samo je tim farbala.
Ova smjesa u jupolovoj kanti je već rijetka i čini mi se da ne treba razgađanje.
Ok. hvala vam puno. Idemo krajem tjedna u nabavku pa ćemo vidjeti što imaju i odlučiti. Da znam za tu četku ima moj tata 1 takvu ali 1 nam nije dovoljna pa trebamo uzeti još koju jer će više ekipe farbati .team work
I am already kindly disposed towards you. My friendship it is not in my power to give: this is a gift which no man can make, it is not in our own power: a sound and healthy friendship is the growth of time and circumstance, it will spring up and thrive like a wildflower when these favour, and when they do not, it is in vain to look for it.
William Wordsworth
tinkerbell is offline  
Odgovori s citatom