Pogledaj jedan post
Old 11.04.2014., 12:26   #9
Quote:
blue bird kaže: Pogledaj post
I šta, da radi narkomana legaliziramo i teške droge? I nitko njih ne 'pomeće ispod tepiha', oni itekako koštaju zdravstveno (kao i alkoholičari).

A inače, ovo je sad modni trend u svijetu, čini se da ne mogu ništa napraviti do dati narodu da bude stoned e da bi kojem šaćica vlasnika ove planete vladala u bmiru božijem a ne da se tu beskorisni jedeači i trošitelji kisika još i bune i dižu nekakve revolucije.

Ja sam za dekriminalizaciju, ali nisam za legalizaciju.

Price of cannabis doubles in Colorado in days following legalisation - đizis, koji red za malo biti haj, fenomenalno na što smo spali, a cijene evo duple, tako da će dileri opšet doći na svoje.

Colorado: high demand for marijuana after legalisation – video

Zanima me kako će sad, ovi stručnjaci kaznenog prava, razmišljati o utjecaju droge u kaznenim djelima, olakotna okolnots , jao sori, bio sam malo haj.
a kako tek kosta policijsko-pravosudni sustav , umjesto da dovodimo narkomana u bolnicu i zatvor, sta nije bolje da ga drzimo dalje od bolnice tj. preventivnim programom i različitim sastancima te nekakakvim ublažavanjem ovisnosti droga, tako spašavamo čovijeka od samoubojstva i državni proračun
kako se kaže "Bolje spriječiti nego liječiti", jer samo narkoman ce doci kupiti drogu, nece neko drugi i kao sto se vidi u tom istrazivanju ovisnost o drogama se smanjuje , jer zabranjeno voće najslađe je voće

cijena marihuane se povećala jer se potražnja povećala, potražnja se povećala jer je to prva i jedina savezna država u kojoj je legalizirana prodaja marihuane , pa tako ljudi iz ostalih država dolaze kupovat, recimo ja bi otisao u istru da je tamo legalno, kupit malo , i to je isto početna hajka, recimo otvorio se novi šoping centar , hajmo svi u njega