Quote:
GGG kaže:
Treba sve učiniti da pobijedimo Brazil na otvaranju. Čak i po cijenu da kasnije ne prođemo skupinu. Realno, mi nismo turnirska ekipa niti imamo fond igrača pa da tempiramo formu i taktiku od utakmice do utakmice.
Niko treba zaboraviti na Kamerun i Meksiko i fokusirati se samo na prvu utakmicu. Pa mi igramo utakmicu otvorenja SP-a protiv Brazila koji je i najveći favorit. Utakmicu će gledati preko 2 milijarde ljudi i to je poslije finala SP-a, u koje nemamo šanse doći, najgledaniji TV prijenos na svijetu.
Po meni, tu prvu utakmicu bi trebali igrati kao da je finale jer za nas to realno i je, a za Brazil nije. Bez ikakvih kalkulacija i isključivo na pobjedu. Pa što bude.
|
Dobili su i Švicarci 2010. Španjolce pa kasnije popušili kurac i ispali u grupi, nitko danas to ne spominje kao jeben uspjeh.
Tako da bi i naša eventualna pobjeda u prvom kolu uz kasnija dva poraza samo bila jedan upset koji se povremeno dogodi velikima.
Zato, cilj 1 je prolazak grupe bez obzira na ishod s Brazilom.
Meni je cilj samo vidjet Sammira na terenu i to je to da bi bilo to.
Quote:
BULL7 kaže:
Protiv Brazila minimalni poraz, poraz od Meksika, i onda remi na guz protiv Kameruna.
|
Druga je kontra Kameruna, zadnja s Mehikom.