Quote:
Cesc kaže:
Je,u njemačkoj je to bilo sjajno. Odigrali hrabro i junački. pa slavili taj poraz kao pobjedu, da bi potom dozivjeli debakl kakav smo dozivjeli. zaista sjajan recept.
Brazil igra doma, prva tekma, ulaze u turnir kao favorit broj 1 i letiti će terenom. Da ne spominjem da im je prvo mjesto u skupini apsolutno nužno da bi izbjegli španjolce u osmini. Osobno nemam iluzija da mi mozemo izvuć bilo što osim časnog poraza.
|
Ne slažem se.
Nismo mi toliko loši, mi smo vrlo dobra ekipa, pogotovo kad imamo dobar dan. Nama nisu problem ekipe svjetske klase, često ih pobijedimo, remiziramo, tu i tamo minimalan poraz. Nama su problem ekipe slične nama, kao i slabije od nas, jer nama odmah proradi "lako ćemo" mentalitet, a i nismo tako dobri i kreativni kad treba probijat bunker.
Pustimo priče, Brazilci su "indolentni mužeki", bit će spori i uspavani prvu utakmicu, tipično lijeno i južnoamerički. To je naša prilika. BTW inače je svojstvo ekipa svjetske klase da polako ulaze u turnir, da tempiraju formu za nakon grupa. Pogotovo se može reći za "južne" ekipe.