Pogledaj jedan post
Old 28.05.2014., 10:56   #63
Quote:
Cesc kaže: Pogledaj post
Je,u njemačkoj je to bilo sjajno. Odigrali hrabro i junački. pa slavili taj poraz kao pobjedu, da bi potom dozivjeli debakl kakav smo dozivjeli. zaista sjajan recept.
Brazil igra doma, prva tekma, ulaze u turnir kao favorit broj 1 i letiti će terenom. Da ne spominjem da im je prvo mjesto u skupini apsolutno nužno da bi izbjegli španjolce u osmini. Osobno nemam iluzija da mi mozemo izvuć bilo što osim časnog poraza.
Ne slažem se.

Nismo mi toliko loši, mi smo vrlo dobra ekipa, pogotovo kad imamo dobar dan. Nama nisu problem ekipe svjetske klase, često ih pobijedimo, remiziramo, tu i tamo minimalan poraz. Nama su problem ekipe slične nama, kao i slabije od nas, jer nama odmah proradi "lako ćemo" mentalitet, a i nismo tako dobri i kreativni kad treba probijat bunker.

Pustimo priče, Brazilci su "indolentni mužeki", bit će spori i uspavani prvu utakmicu, tipično lijeno i južnoamerički. To je naša prilika. BTW inače je svojstvo ekipa svjetske klase da polako ulaze u turnir, da tempiraju formu za nakon grupa. Pogotovo se može reći za "južne" ekipe.