U svrhu pisanja članka
„Mihovil Lovrić“ pri
Wikipediji nazivno na hrvatskome, pokušavam utvrditi
- stupanj pripisivanja rada (radova) Mihovilu Lovriću od strane Andrije Željka Lovrića i
- što je sve u tim radima (radovima) izmišljeno.
Stoga su mi potrebne
- sve informacije podkrijepljene odnosnicama (referencama) koje bi mi u tome mogle pomoći a
- dobrodošlo je i mišljenje profesionalnih povijesničara.
Ja sam odrastao kod prabake i bake po majki. Andrija Željko Lovrić je moj – praktički samo biološki otac – koji je na meni skupljao dječiji doplatak dok sam ja kod prabake i bake jeo krumpire i nosio otrcanu odjeću dok je njegova supruga – moja praktički samo biološka majka – nosila krznene kapute – a zbog te drastične razlike su mi se rugali u školi. Nekoliko putam sam bio kod njega – u stanu za koji je moja baka po majki dala polog od 20.000,00 njemačkih maraka (DEM) kako bi ja živio s roditeljima a u koji se on uselio sam 1985. i nije ga od onda čistio. Kada je pričao kako objavljuje rukopise
Mihovila Lovrića, pitao sam ga
gdje su. On je tvrdio kako se nalaze u malome ormariću – kojega drži zaključanim i nitko osim njega njemu nema pristup a u koji – uz dokumente i važne spise Andrije Željka Lovrića –
fizički ne stane toliko rukopisa koliko je navodno napisao
Mihovil Lovrić, pogotovo uzimajući u obzir riječnik izgledno od strane Andrije Željka Lovrića
izmišljenoga jezika Gan-Veyãn na preko 500 stranica – mislim – oblika (formata) B3. Na žalost po članak, s njime nisam imao previše posla nakon što me je oko 1987. pri posjeti jednoga vikenda htio izudarati remenom jer ga je moje igranje probudilo oko podneva – obično je spavao do 17:00 – a kako se moja – praktički samo biološka majka usprotivila – jer kako bi ozlijede objasnila mojoj prabaki i baki po majki po povratku s vikenda, izudarao je nju. Albert Čeperić mi je dijagnosticirao aktuni psihotični poremećaj nalik na šizofreniju F23.2 odnosno paranoidnu šizofreniju F20.0 jer sam rekao kako me je Andrija Željko Lovrić izudarao štapom od metle i kako je tvrdio kako se popeo – a ima oko 130 kilograma (Kg) – na najviše brdo u Turskoj kako bi došao do određene palme a po Albertu Čeperiću nije moguće neka bi jedan doktor znanosti s Instuta „Ruđer Bošković” takvo što činio, stoga „ništa što” sam ja rekao kako mi je Andrija Željko Lovrić učinio po Albertu Čeperiću „nema smisla”. Naravno, Županijski sud u Zagrebu i Vlado Jukić mi protupravno odbijaju predati psihijatrijsku dokumentaciju kako ju ne bi objavio javno pa neka svi vide o kakvim je „obmana” i „halucinacijama” riječ.
Od rodbine sam saznao kako obitelj
Mihovila Lovrića nije imala nadimak Yoshamÿa a niti se
Mihovil Lovrić zvao Mitjẽl već je to Andrija Željko Lovrić izmislio temeljam nadimka (nadimaka) obitelji oca i majke Mihovila Lovrića ili njegovoga oca Gašpara Lovrića – Jošini i Mijini. Nekim radima (radovima) je navodno suautor „Gaspare Milazzi” – odnosno talijanizirano ime moga pradjeda Gašpara Lovrića u kombinaciji s – mislim – djevojačkim prezimenom njegove majke. Također sam saznao i kako
Mihovil Lovrić uopće nije istraživao indoiransko podrijetlo Hrvata niti jezikoslovlje bašćanskoga područja odnosno izgledno od strane Andrije Željka Lovrića
izmišljenoga jezika Gan-Veyãn.
Godinama nisam ništa govorio npr. na to što me je Andrija Željko Lovrić kad mi je bilo 17 godina u više navrata nazivao kako bi me obavijestio kako će mi „zavrniti šiju“ i sve drugo što je radio ali mi je stvarno dosta kliničkoga psihopata nakon što sam uhićen s obrazloženjem kako je
s adrese elektroničke pošte Andrije Željka Lovrića stigla prijeteća poruka spomenskome području „Jasenovac” kada sam u prostorije 3. policijske postaje Zagreb došao prijaviti počinjenje prekršajnoga djela iz članka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (ZPPJRM-a) pa obaviješten kako ću biti prevezen u prostorije Policijske postaje Novska a nakon što je policajac telefonirao Andriji Željku Lovriću sam s obrazloženjem odlazka „samo na razgovor“
odveden, pritvoren i drogiran psihoaktivnim drogama u Kliniki za psihijatriju Vrapče a moja – praktički samo biološka – majka Alina Vrkljan Lovrić je došla i izjavila mi kako sam tamo smješten jer su me djelatniki 3. policijske postaje Zagreb uhitili stoga što sam „
zaustavljao tramvaj“. Nigdje više desetaka metara od tramvajskih tračnica gdje sam bio napadnut od strane privatne osobe nisam vidio nikakav tramvaj – očito
linija broj drugi korijen od -1 iz skupa zamišljenih broja (brojeva) – koji je tamo po Andriji Željku Lovriću vozio a ja sam ga „zaustavljao“. Kada sam rekao kako me Andrija Željko Lovrić proganja – društvenim (socijalnim) inženjeringom pokušava pristupiti mojemu poštanskome pretincu pri Swiss Post Boxu u Švicarskoj Konfederaciji – na koji mi treba stići odgovor po mojoj tužbi protiv Republike Hrvatske uzrokovanom ishodom njegovih izmišljanja protiv mene – i pokušava ga odkazati kako do sudskoga postupka ne bi došlo i povlači razne druge poteze – uključujući i širenje izmišljotina, Darko Perušić mi je dijagnosticirao paranoidnu šizofreniju F20.0 u odnosu na nekakve – s njegove strane izhalucinirane – roditelje.
Od rodbine sam saznao i kako se
predki Andrije Željka Lovrića u Bašku nisu doselili iz Senja – naravno, što bliže rodnome selu Ante Pavelića –
niti imaju izravne veze sa senjskim ili kliškim uskokima ili Lovrićima iz Treće pisme od Sinja kako Andrija Željko Lovrić priča već su iz Baške – što dokazuju parcele oko crkve na brijegu – gdje se u srednjemu vijeku nalazila Baška – u 1/16-ini dijela ili slično odnosno iz
mojih napisa o predkima u kliškim uskokima ispada kako ja izmišljam. Dok sam bio u 7. razredu osnovne škole, Andrija Željko Lovrić je pričao – a moja – praktički samo biološka – majka Alina Vrkljan Lovrić prepričala – kako je Andrija Željko Lovrić protekloga ljeta
prilikom plovidbe barkom na službenome putu za Institut „Ruđer Bošković” spasio dvojicu muškaraca koji su se utapali u moru, što sam ja – slijepo vjerujući svojoj – praktički samo biološkoj – majki prepričao prijatelju u školi, koji mi se onda izrugivao, misleći kako
ja izmišljam.
Što se tiče rada (radova) o brodima (brodovima) el Ameria koji su navodno prvi došli do Amerike, možebitno je riječ o obavještajnoj operaciji Islamske republike Irana –
glavnoga financijera knjige „Staroiransko podrijetlo Hrvata” – kojom bi se mogao
uspostaviti razlog kojim bi islamisti u daljnjoj budućnosti svojatali područja Amerike.
Islamska republika Iran navodno financira europske neonaciste pa tako i Metapediju. Time bi se trebali pozabaviti obavještajni analitičari koji su za to plaćeni. Nisam ja X. odjel Ustaške nadzorne službe (UNS-a) pa neka pratim rad
Hrvatskoga nacističkoga pokreta (HNP-a) kojemu je Andrija Željko Lovrić izjavio pripadnost.
Također sumnjam kako mi je on nekakvim manipulacijama
za vrat natovario Službu općeg kriminaliteta, terorizma i ratnih zločina, Specijalnu jedinicu policije (SJP) „Alfa“ itd. – kao što je to razvidno napravio i
Mihovilu Lovriću – jer mi nije jasno kako su oni došli do mene s obzirom kako se u životu nisam bavio ničim što baš nitko drugi ne radi a druge koji se tim stvarima bave ne
napadaju takve službe.
Po čitanju ove objave, Andrija Željko Lovrić će sigurno manipulirati moje odvođenje u Kliniku za psihijatriju Vrapče na „liječenje” od „obmana” i „halucinacija” u odnosu na „roditelje”. Znate već kako je to išlo s onom silovanom sluškinjom koju je „liječio” Sigmund Freud.