Pogledaj jedan post
Old 02.07.2014., 01:17   #2912
Quote:
Allexis kaže: Pogledaj post
radije ću ja bravaru ne dolazim ni blizu brusilicama i sličnim čudesima....
A čuj da u takvoj nezgodnoj situaciji, večina ipak zove bravare hebiga moraju i oni nekaj zaradit to sigurno.

Eto od nedavno u našim dučanima možemo kupit još jedan dobar i cijenom vrlo povoljan Mini U-Lock. Da ne pišem opet isto tu je dolnji link, samo treba otič na dio Kupujem U-Lock do 300kn u hrvatskim trgovinama koji model izabrati?

Ciklo-Centar sad nudi i taj Zefal Mini model, i to po cijeni od samo 170kn.Sad če neko reč pa kaj je 170kn povoljno, e bogami je povoljno jer po raznim EU Web dučanima taj model košta oko 20funti a to je 190kn+troškovi dostave.

http://www.bug.hr/forum/topic/automo...de/205057.aspx

Dakle eto još jednog U-Lock modela, koji je kod nas jeftiniji nego u EU baš me zanima kak su u Ciklo-Centar došli do takve cijene.Jedno je sigurno na Zefal Mini nisu uračunali Power Marketing, kao u slučaju raznih preskupih i neisplativih Kryptonite(Kryptonite Power Marketing) modela u ponudi Ciklo-Centra.

Baš se pitam kak je uopče Ciklo-Centar došel na ideju, da nabavi ili ubaci u svoju ponudu taj Zefal Mini(OnGuard Bulldog Mini) U-Lock model.Meni se čini da su se u Ciklo-Centar malo zeznuli, jer ipak neupučenih kupaca svaki dan je sve manje i manje.Poanta svega kod neke usporedbe je ovo, upučen kupac nikad neče izabrat ili kupit "Kryptonite Evolution 5 Mini" to sigurno.

- Kryptonite Evolution 5 Mini, 320kn

- Abus U-Mini 40, 280kn

- Zefal K-TRAZ U13 MIni, 170kn

Zadnje uređivanje tirox : 02.07.2014. at 01:30.
tirox is offline  
Odgovori s citatom