Quote:
Čekkić kaže:
Pa dobro... Imaš pravo, serite slobodno...
Makar zbog prošlosti imate para kolko imate a isto takvu i ekipu... Al serite, dapače...
|
Žalim što sam ovo uopće krenio pisati, al eto! Znači, Mamić i HNS nas kradu već jedno dobrih 5 godina, kad god se približimo uleti neki Bruno Marić, Ljubičić ili nekakva treća izdrkotina koja ne sudi penal, poništi čisti gol, pusti mesarenja nad Hajdukovim igračima ili ima 2 kriterija suđenja, ali mi ne bi trebali to spominjat i pisat kad su nam naši pokrali para da smo sad u jebenom minusu i moramo se izvlačit 3-5 godina iz tog sranja? Jesam dobro ubrao tvoj state of mind ili?
Aj ti sad meni labude reci, odakle Mamiću tolika potreba da se Hajduka sjebe ako je taj megamoćni fenomentastični Dinamo toliko jak naspram svih klubova u našoj ligi? To jest, je jak, ali samo po logistici i parama, ali te pare završavaju u vžepovima ljudi koji su krakovi te hobotnice a najmanje u Dinamu!
Jel te trebam podsjećat na sve sudačke pizdarije koje su se desile Hajduku u zadnjih pet godina? Nebitno, bilo to na startu ili sredini prvenstva? Jel te stvarno treba podsjećati na Vrsaljkove ence, Krstanovićeva padanja u 16 i smiješne penale, nedosuđene crvene, poništene golove i nesuđene penale, bodycheckove i jedanaesterce na 20 metara? I onda mi ti imaš obraza napisati, pa da vaši su vas krali, ionako nemate ekipu? Kako nemamo, ako nas kradu? Jel se jednom desilo da je nekakav underdog uzeo prvenstvo ispred favorita? Odkad pratiš nogomet majstore? Misliš li da krađe ne utječu na psihu igrača i misliš li da je isto igrati kad ti sudac ne sudi dva čista penala protiv Osijeka prošle godine a u trci si za prvaka, pa te onda onako ošteti protiv Istre, pa ti onako sudi u Koprivnici ili kad se sudi kao naprimjer Dinamu čiji su igrači zaštićeni kao bjeloglavi supovi na Cresu btj. Kad se samo sjetim šta je radio Vrsaljko protivničkim igračima i ostao nekažnjen za to!
Da, imam pravo se buniti i bunit ću se na sve vas licemjerne miševe koji nemate pojma o pojmu i fora vam je tata zato što jebe majke po teveu i ne može mu nitko ništa! Vaš kmetovski mentalitet podržavanja kriminalaca mi je uvijek bio nejasan, al bmk ustvari. I za kraj, MRŠ.