Pogledaj jedan post
Old 07.08.2014., 13:23   #7237
Quote:
divna diva kaže: Pogledaj post
@Marina , nekako mislim da će to uspjeti,
ako priča bude po tvom scenariju ima dobre izglede

Da se ja vratim na fotku, s kojom nas on obori s nogu,
vidim većini liči na DŽejmsa Dina ,a meni ne,
Jedan od mojih omiljenih filmova je Casablanca,koju sam odgledala bezbroj puta.
Razlog je Humphrey Bogart ,naprosto je fascinantan,u tom filmu ,i u ostalim naravno.
Ja sam često vjerovali ili ne MAA zamišljala u toj ulozi,
Na ovu njegovu fotku bi umjesto šilterice nakrivila šešir i to bi bilo to , može se uvući u " Rick s cafe" nasloniti na klavir i ........

Bila sam u tom baru prošle god. iako je film snimljen u Američkom studiju , jedna pametna Amerikanka se dosjetila i prije par godina otvorila legendarni bar u Casablanci ,jer mnogi ni ne znaju da film nije snimljen u tom baru ,u Casablanci, u Maroccu ,

Sve je napravljeno,kulise ,ama baš sve kao u filmu,a vlasnica mlati debelu lovu na slavi filma, koji je kao snimljen baš u Casablaci, čak i crnac svira za klavirom, da bi bilo vjerodostojno.
Kada sam tamo bila baš se emitirala Sila kod nas ,a ja sam lijepo u sebi zamišljala MAA u baru ,i naravno da sam mu dodijela ulogu glavnog aktera
oborio naravno.. i STO POSTO SAM SIGURNA NAMJERNO .. ZNAO JE JAKO DOBRO ŠTO RADI... SVE JE POKAZAO a obučen do grla.. a sakrio cigaretom osmjeh

za Casablancu se slažem.. i vjerujem ti da je u tom okruženju tamo sasvim normalno zamišljati njega ...
eMarina13 is offline  
Odgovori s citatom