Pogledaj jedan post
Old 02.09.2014., 08:41   #1
Vrtić/jaslice - pitanja, problemi....vol.2

link na staru temu

link na savjete o adaptaciji sa stare teme

Quote:
petrunjela1981 kaže: Pogledaj post
Cure, molim vas savjet. Moja curka u ponedjeljak kreće u vrtić nakon što je 4 mjeseca bila doma jer sam ja rodila. Već mi je danima muka zbog toga, ali odlučila sam da ide jer joj treba društvo vršnjaka, a i ja se vraćam na posao nakon porodiljnog i morala bi ionako u vrtić pa su mislim bolje da ide odmah nego kad svi već budu ekipa, a ona svih zaboravi. Zanima me kako da joj to malo olakšam. Da ju neko vrijeme kupim ranije, npr. nakon ručka ili da ju odmah ostavim na spavanju. Ako je netko imao slično iskustvo, savjet pliz. Inače, ima 2 god. i mjesec dana
Evo da javim da je prvi dan vrtića nakon pauze od 4 mjeseca prošao super. Mm ju je odveo, veselo se popela gore, nije plakala, nakon kratkog razmišljanja pola minute je otrčala teti u zagrljaj. Malo joj je zatitrala usnica kad je mm odlazio. Dogovoreno je bilo da dodjem u 14.30, a da me zovu prije ako treba. Ja došla u 14.20 i čekala da 15.15 da se ona probudi. Jela je i spavala super. Teta kaže da je malo cendrava dok su ovi novi na adaptaciji jer plaču, a njoj to smeta. Čim oni otišli sve super. Moja emotivna račica. Kad smo išle doma je vikala papa vrtić, vidimo se sutra. Jutros opet otišla bez problema. Sad čekam mm- da me nazove

Zadnje uređivanje Monstera : 02.09.2014. at 11:26. Reason: uvodni post
petrunjela1981 is offline  
Odgovori s citatom