Pogledaj jedan post
Old 27.11.2014., 10:42   #18
@GGG
brate mili i ja volim svoju gore-tex jaknu, ali je operem kad se zaprlja pa ne mogu prljav među ljude, jel tako?

sa svojih 16 godina pranja gore-tex jakni mogu ovdje podijeliti svoje iskustvo: stavim rubela u jednu ladicu perilice, odaberem kratki program na 30 stupnjeva s centrifugom (može i bez nje, još bolje, ne kida se oblekica, ali ja ne volim da mi se cijedi roba kad je vadim iz bubnja), a prije stavljanja jakne u mašinu nasapunam najprljavije dijelove (kragna iznutra, džepovi rubni vrh te rukavi s donje strane) i obavezno otkopčam sve džepove da detergent uđe u sve pukotine. izvrtat je ne moraš, navodno se izvrtanjem odjeće čuva boja. meni se nakon svih ovih godina čini da su moje jakne manje više uvijek istog izgleda

@arorua
da, mislim da si u pravu, razlog dugovječnosti moje prve gore-tex jakne je vjerojatno zato što nije izložena takvim naprezanjima kao tvoja koju rabiš za skijanje, planinarenje i sl. gdje se na leđima u naprtnjači nose velike težine. ja sam napisao tu na forumu da nisam outdoor aktivist i da mi obleka služi samo za po gradu. no i ja nerijetko nosim ruksak na leđima, ali ni izbliza tako težak kao vaš kad se bavite zimskim radostima.
GroverTMuldoon is offline  
Odgovori s citatom