Pogledaj jedan post
Old 12.01.2015., 14:37   #122
Quote:
Ferdibrand kaže: Pogledaj post
Kvarner razbio Goricu.

KK KVARNER 2010 – KK GORICA 93:69 (22:25, 24:17, 19:10, 28:17)
KK KVARNER 2010: Miličević 17, Veljačić 15, Štemberger 14, Čakarun 13, Konjević 13, Jambrović 7, Cinac 5, Šamanić 5, Jurković 4, Kučan, Vidmar, Olivari. TRENER: Marijan Mance
KK GORICA: Ušić 15, Majcunić 13, Krasić 10, Petrović 5, Herendić 2, Rogić 15, Kuga 6, Lebo 3, Gazić, Zubac. TRENER: Zvonimir Kovačević

Valja istaknuti promjene u rosteru Gorice. Kao što sam već naveo, Žižić se vratio u Cibonu, dok je Gorici posuđena još mlađa centarska nada, donedavno ozljeđeni 17-godišnji Ivica Zubac koji će u Gorici skupljati prvo seniorsko iskustvo.

Oprostio se kapetan Nino Primorac. Iako nije prestar (32), A-1 je postala ipak prezahtjevna za njega te se odlučio posvetiti nekim drugim stvarima van košarke. U tome ga je slijedio i godinu dana stariji Vlado Pašalić koji je ovu sezonu močio muku s ozljedama. Sretno Nino, sretno Vlado, hvala na svemu!

Novi igrači Gorice su David Ušić i Karlo Lebo. David Ušić sin je Sven Ušića, može igrati na pozicijama od 3 do 5, a prošle dvije sezone igrao je za Florida Tech. Karlo Lebo (20) igra na poziciji dvojke, a dolazi iz Cedevite.
Ušić je miljama od pozicije 3, tehnika i eksplozivnost štekaju
al za poziciju 4 je jako dobar, s tim fizikalijama i solidnim šutom kakav ima...
Lebo, hm... ne znam jel napredovao, ono što sam gledao, solidno tijelo, iako mu fali malo mase, šut može pogodit, al mu fali konstante...
agent5 is offline  
Odgovori s citatom