Pogledaj jedan post
Old 15.02.2015., 15:27   #11002
Quote:
judolino kaže: Pogledaj post

A ti navedi jedan primjer da su Mesić ili Josipović svom narodu dodijelili uvredljiv naziv ili primjer, trole.

Evo...
Quote:
- I sam sam bio napadan kad sam ustvrdio da postoji ustaška zmija, ona nije općeprihvaćena niti je dio naše dominantne kulture i tradicije, no moramo znati da postoji i biti spremni na nju odgovarajuće reagirati - komentirao je predsjednik Josipović

Quote:
. U iskrivljenim umovima ustaša, ne-Arijevci – Srbi, Židovi i Romi, kao i politički protivnici ustaša – morali su biti zbrisani s lica zemlje. Ustaška je brutalnost bila strašna, njihovi zločini odvratni. Mi to znamo, ali znati nije dovoljno. Neprestano se moramo suočavati s neugodnom činjenicom da je – stavljajući na stranu slavan antifašistički otpor – bilo pripadnika našega naroda koji su bili sistemski organizirani u izvršenju groznog zločina protiv čovječnosti. Otrovna je guja puštena da izgmiže iz srca naše nacije u pokušaju da se istrijebe Srbi, Židovi i drugi samo zbog toga što oni jesu ili što zastupaju.

Trebamo se zagledati u svoje srce i pomiriti se s najtamnijom mrljom u svojoj povijesti i političkoj kulturi. Trebamo znati: zmija je sad oslabljena, ali je još uvijek tu. Tu je, duboko u našim srcima, tamo gdje počinje stvarna pomirba

Što se trola tiče, ogledalo u ruke štovani kolega..
metalHamer is offline