Pogledaj jedan post
Old 15.02.2015., 20:39   #11163
Quote:
zeljko_ri kaže: Pogledaj post
Onako iskreno, ti sa srednjoeuropskim mentalnim sklopom, koliko si upoznat sa austrijskom, mađarskom, českom ili slovačkom glazbenom scenom i uz kojeg pjevača/grupu se rado opuštaš?
Pa upravo o tome i pricamo Zeljko! Ja nazalost pojma nemam o tome sto si me pitao, jer sam bombardiran iskljucivo vijestima iz Srbije, a onda i iz Bosne. Da me se bombardira sa vijestima iz Ceske, Slovacke ili Austrije, onda bih i znao nesto o njima i njihovoj kulturi.

Ali nazalost nas narod i nasu omladinu se truje iskljucivo vijestima iz Srbije, i onda se cudimo sto nam djeca slusaju cajke...

Treba napraviti rez, jedan radikalni rez, i onda nece biti niti cajki, niti pjevaca iz Srbije, niti Sandre Afrike, Dare Bubamare ili kako se sve zovu te kreature, vec cemo biti uljudjena srednjoeuropska zemlja, koja ce bastiniti srednjoeuropsku i mediteransku kulturu.

Ja bih volio da znam odgovor na tvoje pitanje, ali nazalost mediji mi ne daju te informacije vec mi namecu isljucivo vijesti sa balkana. Mislim da je zaista vrijeme da tome kazemo - dosta!
John_Wayne is offline