Quote:
Gag kaže:
bitni su ti hj,mat,str jezik, fiz, lik i teh
Znaci kemiju zaboravi to uopce nemas i to ti je skroz nebitno za ovu skolu. Iskreno ja ti iz iz fizike i hrvatskog i racunalstva(informatika) imam bolje ocjene u srednjoj nego u osnovnoj. Matematika kao sto rekoh kod prof Stulhofera boze sacuvaj, mislim sve objasnjava al ne zna napravit disciplinu u razred pa bi ti savjetovo da pod matematikom kod njega ako ces ga imat sjedis u prvoj klupi, ili fizika on ti predaje fiziku al ja imam prof valasek iz fiz. kod nje ces stec doma ko da si uso u razred i da je ona hitler, al zapravo pod testovima ne skuzi salabahtere, msm moras imat svoj papir i mozes si formule nap, ili ak se potrudis na testu a dobio si 1 nece ti upisat nego ces ponovno pisat. nije uopce tako lose. Opci predmeti su ti tezi od strukovnih, barem meni. Strukovne samo radi na vrijeme i radi kako profesor radi i neces imat problema uopce, tvoj najveci ce problem bit ako ces pricat na satu, neces slusat i zabavljat se. ako pratis i radis, doma neces morat previse ucit, bitno je da pratis, ako prof nesto ispituje odma otvori bilj i trazi odgovore, nemoj cekat da padne s neba. crtanje nije bas tako zahtjevno ali ako tusiras s rapidografima i ako negdje zeznes, tu popizdis i moras ispocetka ma da ti tusiranje u 1. razredu ide jako brzo jer ne radimo bas preezahtjevne programe. neke ces predmete imat super ovdje a neke uzass. Matematika ti ne mora bit losa jer imaju jos dvije profe koje su fakat super tako daa.
jel mislis upisat za arhitekta il gradevinskog?
|
Predat cu za oba,cito sam da mozes predat u 5 skola u svakoj 2 smjera,jos uz ovu skolu mislim predat u prometnu i u srednju skolu jelkovec,mozda bi kasnije faks,ali neznam ima li smisla da upisujem ovu skolu ak necu ic na fakultet,sta ti mislis,stari me sad zaj**ava za ocjene kao past ces osmi ovo ono,al znas te price(NA KRAJU PRODJEM S 4)pa neznam gdje da upisem,predati cu u ovoj pa ak upadnem samo ovdje,budem iso