Pogledaj jedan post
Old 28.02.2015., 15:09   #121
Quote:
Gag kaže: Pogledaj post
bitni su ti hj,mat,str jezik, fiz, lik i teh
Znaci kemiju zaboravi to uopce nemas i to ti je skroz nebitno za ovu skolu. Iskreno ja ti iz iz fizike i hrvatskog i racunalstva(informatika) imam bolje ocjene u srednjoj nego u osnovnoj. Matematika kao sto rekoh kod prof Stulhofera boze sacuvaj, mislim sve objasnjava al ne zna napravit disciplinu u razred pa bi ti savjetovo da pod matematikom kod njega ako ces ga imat sjedis u prvoj klupi, ili fizika on ti predaje fiziku al ja imam prof valasek iz fiz. kod nje ces stec doma ko da si uso u razred i da je ona hitler, al zapravo pod testovima ne skuzi salabahtere, msm moras imat svoj papir i mozes si formule nap, ili ak se potrudis na testu a dobio si 1 nece ti upisat nego ces ponovno pisat. nije uopce tako lose. Opci predmeti su ti tezi od strukovnih, barem meni. Strukovne samo radi na vrijeme i radi kako profesor radi i neces imat problema uopce, tvoj najveci ce problem bit ako ces pricat na satu, neces slusat i zabavljat se. ako pratis i radis, doma neces morat previse ucit, bitno je da pratis, ako prof nesto ispituje odma otvori bilj i trazi odgovore, nemoj cekat da padne s neba. crtanje nije bas tako zahtjevno ali ako tusiras s rapidografima i ako negdje zeznes, tu popizdis i moras ispocetka ma da ti tusiranje u 1. razredu ide jako brzo jer ne radimo bas preezahtjevne programe. neke ces predmete imat super ovdje a neke uzass. Matematika ti ne mora bit losa jer imaju jos dvije profe koje su fakat super tako daa.

jel mislis upisat za arhitekta il gradevinskog?
Predat cu za oba,cito sam da mozes predat u 5 skola u svakoj 2 smjera,jos uz ovu skolu mislim predat u prometnu i u srednju skolu jelkovec,mozda bi kasnije faks,ali neznam ima li smisla da upisujem ovu skolu ak necu ic na fakultet,sta ti mislis,stari me sad zaj**ava za ocjene kao past ces osmi ovo ono,al znas te price(NA KRAJU PRODJEM S 4)pa neznam gdje da upisem,predati cu u ovoj pa ak upadnem samo ovdje,budem iso
CroatianSoul is offline  
Odgovori s citatom