Pogledaj jedan post
Old 05.03.2015., 14:48   #14873
Quote:
davor_du kaže: Pogledaj post
Sudac je nekoliko puta tokom sudenja zahtjevao od banaka formulu! Izracun. Ok nema ga u ugovoru ali dajete. Daj formulu s kolicinom oborina ali da se poklapa u izracunu. Dajte bilo koju formulu osim one "Digo nam se kurac i treba nam para pa povecavamo kamatu". Pa i da su radili s NRS-om opet im se izracun ne poklapa. Nemaju formulu, nemaju izracun a kamata raste i to je tipicno krsenje ovog zakona i lako dokazano da su dizali kamatu bez ikakvog stvarnog razloga i time prekrsili ZOO i naravno zaradili. Kada imas nistetnu odredbu u ugovoru a dokazes da si se drzao odredene formule onda bi prica o tehnikalijama drzala vodu a ovako si "Omasio ceo fudbal" Kredit u Francima. Libor u konstantnom padu kamate na kredite u francima rastu. U isto vrijeme meni kamata 6.75 a akcija krediti u kunama 6%. Stedis u francima za 0.75 a u kunama 4.5%. Lako dokazati da nisu u pitanju tehnikalije nego upravo krsenje odredbe o odredivosti stope radi stjecanja materijalnog dobra.
Mislim da se previse fokusiras na sto je trazio sudac kojem je 90% presude oboreno.

Prvo treba shvatiti da realna formula za kamatnu stopu nije fiksna marza plus Libor.

Onda treba vidjeti mogu li se vjestaciti hipotetske vrijednosti NRS-a prije nego sto je postojao. Kad se to napravi moze se razgovarati o pljacki, a do tada je ipak samo tehnicka greska.

Ne znam kako si izjavio da se izracun sa NRS-om ne poklapa kad NRS tada nije postojao???
JTB is offline