Quote:
kmf55 kaže:
Meni plan ne izgleda preambiciozno. Rekla bih da se uz dobru organizaciju sve to stigne...
|
pa baš je u tome i problem, ustvari. lako tebi i ostalima ovdje koji ste bili xy puta

. vjerujem da je tebi karta istanbula stalno u glavi i da točno znaš gdje se šta nalazi, kako do čega doći itd.
imali smo i mi detaljan plan, proučili cijelu temu i još par vodiča, nagledali se dokumentaraca, slika itditd.
no, svejedno, malo zapneš dok tražiš hotel, pa neke stanice tramvaja i metroa nisu tako blizu kako se čine na karti, pa ti je uskudar isto šta i kadikoy, pa misliš da ćeš do nečeg brzo doć pjehe, pa na pola zaplačeš i zoveš taxi i takoooo

dalje, meni je stvarno grehota obavljati neke stvari po principu da samo protrčiš kroz njih čisto da kažeš da si bio.
također, jako jako jako puno se hoda po istanbulu koji je brdo na brdu, umori se čovjek stravično, tako da su cay pauze pod moranje.
itditd. nadam se da me kužiš šta želim reći. naravno da se može svašta ugurati u plan, ali lijepo je i stati i pomirisati ruže, kako se ono kaže. u istanbulu tulipane

ili podragat mačku kakvu