Pogledaj jedan post
Old 18.03.2015., 16:03   #15532
Quote:
lukarak kaže: Pogledaj post
Ako je 25 godina kratko.... To je rok za koji sigurno znam, mozda nije bilo 30 kao na eure i svicarce, necu tvrditi jer nemam podatke, ali to nije prevelika razlika.

Svi su mogli uzeti kredit u kunama. Samo je pitanje koliki, i jel bi dobili bas onu nekretninu na koju su bacili oko.

I upravo sad dolazimo do ovog, nije bio problem sto kredita u kunama nije bilo, nego sto je ovaj u CHF bio jeftiniji. Pa si mogao dobit kvadrat vise za istu ratu. I to je jedini razlog zasto su se ljudi uvalili u veci rizik.
Nisu svi mogli uzeti kredit u kunama. Jedna velika gnjusna debela laž. I što mi ti ili netko drugi ima tupiti o tome kada sam ja to prošao. Kod svih banaka više - manje scenarij isti: "Kredit u kunama, ne udovoljavate. Euri, ne baš, treba nam još 54 instrumenta osiguranja kredita. Ali zato za vas imamo sjajnu ponudu: kredit u CHF". E o tome ću pričati na sudu, pričati ću o tome svima dok sam živ a pogotovo dok se pokvarena bankarska gamadarija zajedno sa HNB slugama primjereno ne kazni za ta svoja sranja.
registriran_clan is offline